Krijgen 50% Off van Haak Saved My Life Right Now!

door Kathryn op Januari 1, 2013 · 0 reacties

in Mijn haak boeken

Post image for Get 50% Off of Crochet Saved My Life Right Now!

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Ik wilde dingen kick off recht dit jaar met een grote verkoop op mijn boek, Haak Saved My Life. Ik bied de steilste korting die ik ooit op het boek aangeboden – een volledig 50% off van de titel wanneer u koopt deze week.

Over Haak Saved My Life

Als u nog niet bekend bent met mijn boek, het is allemaal over de gezondheidsvoordelen van de haak waaronder de voordelen van crafting te genezen van psychische problemen en om te gaan met de symptomen van een verscheidenheid van fysieke gezondheidsproblemen.

Haak Saved My Life bevat mijn eigen verhaal van haken om te genezen door middel van een depressie. Het omvat ook de verhalen van twee dozijn andere verbazingwekkende vrouwen die gemaakt om te genezen.

Dit boek is geweldig ontvangen pers en beoordelingen dat kan u ook vertellen een beetje meer over waarom mensen genieten van dit boek.

Helpen verspreiden het woord

Ik hoop dat dit grote korting verkopen zal stimuleren en het woord over het boek gaan weer sterk in 2013. Als u het boek ondersteunen, please help me out door het verspreiden van het woord over deze verkoop via uw blogs, sociale netwerken en andere mond tot mond! Alle beetjes helpen en wordt zo gewaardeerd door deze indie auteur!!

Hoe de korting te krijgen

Om uw 50% kortingscode, bezoek de belangrijkste verkoop pagina. Voeg het boek(s) wilt u uw winkelwagen. Voor het uitchecken, voer de kortingscode A2MH8FQU in het vak "toepassen discount".

Deze verkoop start direct en loopt tot middernacht PST op zondag, 1/6/13.

pinit fg en rect gray 28 Get 50% Off of Crochet Saved My Life Right Now!
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: