Haak voor Teen Boys in Substance Abuse Recovery

door Kathryn op Januari 28, 2013 · 2 reacties

in Haak Gezondheid

Post image for Crochet for Teen Boys in Substance Abuse Recovery

Een van de dingen die ik schreef in mijn boek Haak Saved My Life was hoe haak is een ambacht dat vaak wordt gebruikt in de verslavingszorg centra. JD over bij Craft Gossip vermeldde onlangs haar ervaring van het zien van dit uit de eerste hand.

Teen jongens Haak in Recovery

JD gedeeld in haar post:

“In mijn eigen ervaring in het werken met kinderen en jongeren in de verslavingszorg herstel, Ik leerde veel van hen te haken. Iedereen een van hen (meestal jongens) leerde snel en waren bijna onmiddellijk gekalmeerd in een situatie die voorheen was chaotisch. Als deze eenvoudige ambacht heeft dat veel invloed, we echt nodig hebben om het woord te verspreiden.”

Voordelen van Haak voor Substance Abuse

Noemt JD het belangrijke punt dat haken is een direct kalmerende activiteit, waardoor het zeer geschikt voor iemand die door de verslavingszorg. Dit is een chaotische situatie tijdens een spannende tijd voor alle patiënten en het is bijzonder nuttig om manieren te kalmeren door de problemen om te werken tijdens het terugtrekken en zelf-verbetering en herstel te vinden.

Enkele van de andere voordelen van de haak in een drugsmisbruik herstel instelling onder:

  • Biedt een positieve vaardigheid om te helpen omgaan met dagelijkse stressoren.
  • Verhoogt het gevoel van eigenwaarde door het maken van iets.
  • Biedt een afleiding om te helpen de geest gericht op iets anders dan verlangen naar de verslavende stof.
  • Leert de vaardigheid van visualiseren en het voltooien van een project, zorgt voor het leren om een ​​betere toekomst te visualiseren.
  • Creëert een gevoel van gemeenschap binnen de groep als de deelnemers elkaar helpen met de ambachtelijke. Hier meer over weten door het lezen haak als therapie vs. haak in therapie.

Haak om te genezen

De reden dat JD werd geïnspireerd om dit onderwerp te vermelden op haar blog was eigenlijk omdat ze zo vriendelijk was het delen met anderen de informatie over mijn nieuwe project, Haak om te genezen. Ze zegt dat ze is persoonlijk voorstander van het project en gedeelde sommige echt super vriendelijke woorden die ik wilde hier met u delen vandaag:

“Ik denk dat Kathryn heeft aangeraakt op de essentie van alles wat het beste is in de haak. Het is creatief. Het is rustgevend. Het centreren. Het is meditatieve. Het is een rustige, artistieke inspanning dat zowel de breister en de ontvanger van het werk van onze handen ten goede komt.”

Thanks JD, niet alleen voor de vriendelijke woorden, maar voor wat u te bieden om crocheters en wat je in het werken met jongens in dat alcohol-en drugsmisbruik programma gaf!

pinit fg en rect gray 28 Crochet for Teen Boys in Substance Abuse Recovery
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] 501(c)3 non-profit outreach programma gewijd aan het onderwijs breien aan die herstellende is van middelenmisbruik of andere zelfvernietigend gedrag.” Deze groep doet zowel breien en haken, crafting [...]

  2. […] meerdere malen geschreven over hoe haak is niet een gender-specifieke ambacht en jongens haken, ook, dus ik hield ervan @ mamas2hands artikel over jongens […]

Vorige post:

Volgende post: