-Haak Based Creativiteit Coaching via e-mail

door Kathryn op Januari 19, 2013 · 0 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for Crochet-Based Creativity Coaching through Email

If you saw the announcement last week about my next book then you know that the book is not just a book but a comprehensive project designed to help others unleash their creative selves using just hook and yarn. One of the things that this includes is that later this year I will begin offering online creativity coaching through email. Learn more about how to sign up for the support now; services begin in the fall.

Over het project

In mijn populaire boek Haak Saved My Life Ik deelde informatie over de mentale en fysieke gezondheid voordelen van de haak. Nu wil ik om het te nemen naar het volgende niveau door mensen te helpen leren hoe te haken gebruiken om te genezen, verbeteren van hun dagelijkse creativiteit en verbeteren van hun totale kwaliteit van leven. Dit zal worden gedaan door middel van een nieuw boek van de creativiteit oefeningen, alsmede de ontwikkeling van online lessen en creatieve e-mail ondersteuning. Het nieuwe project heet Haak om te genezen.

Who This is For

If the following paragraph resonates with you at all, then this is for you:

Do you have a desire to explore your creativity but also a fear of calling yourself an “artist”? Wilt u dat je creatiever voldaan, maar niet om tijd voor jezelf om gewoon te maken nemen? Zijn er emotionele problemen het blokkeren van je creatieve kant? Haak kan helpen! Deze eenvoudige en makkelijk te leren ambacht kan gebruikt worden op een unieke manier in contact te komen met je innerlijke kunstenaar, verkennen en uit te roeien je diepste creatieve angsten en het evenwicht te herstellen naar uw persoonlijke leven.

Any level of crocheter is welcome. Note that this is not an online class for how to crochet, although I’m happy to help you with the basics and some questions that you may run into.

You have to have access to email, natuurlijk, since the support will be offered through that format.

Email Support

Ik ga naar de lessen die ik heb geleerd over het gebruik van haken om dieper in je creatieve zelf nemen. Ik zal uw persoonlijke creatieve coach gewapend met haken om u te helpen naar de volgende fase van je persoonlijke groei. The support sessions may include:

  • I will provide you with tools and suggestions for exploring your creativity through crochet. Some will be general but most will be catered to your own situation.
  • I will ask questions and be an email-based sounding board that will help you figure out what some of the challenges are that block creativity.
  • I will offer social support. Note that I am not a certified counselor. I do have some background in psychology but it is limited and I am not a therapist. What I will offer is peer support.
  • I will offer endless encourage and enthusiasm for the work that you are producing but more importantly for the journey that you are on as you use crochet to heal yourself.

En meer … I look forward to building a personal relationship with my new clients and each experience will be tailored to be unique to that relationship.

Sign Up Now to Jumpstart My Project

The online support will be available beginning this all 2013, coinciding with the release of my next book. Echter, you can sign up now and get one month of email support at a big discount. Donors who offer a contribution of $100 to my fundraising campaign will get one month of creativity support this autumn. These donors also get their choice of the digital or print copy of my new creativity exercises crochet book at that same time. Check it out and get your spot now. Note that you can also use your donation to gift someone else in your life with this email support program.

pinit fg en rect gray 28 Crochet Based Creativity Coaching through Email
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: