Haak als Go-to Therapy Techniek

door Kathryn op Januari 30, 2013 · 2 reacties

in Haak Gezondheid

Post image for Crochet As Go-To Therapy Technique

Het is geen geheim dat ik denk haken is een geweldige helende therapeutisch hulpmiddel. Nog, Ik hoor graag andere mensen zeggen dat het! Dat is waarom ik wilde delen met u vandaag een fragment uit een boekbespreking van Haak Gered Mijn Leven dat is over precies dat.

Psych Central Caroline Comeaux Lee gaf onlangs Haak Saved My Life een positieve beoordeling, noemde het een waardevolle lezen. In haar beoordeling, Ze deelde ook haar eigen verhaal:

“Ik begon te haken toen ik 19. Het was de meest stressvolle punt in mijn leven. Ik was net begonnen met mijn eerste semester van college, naar een andere staat, waar ik niemand kende was verhuisd, en naar boven uit dat roomijsijscoupe situaties van het leven, Ik was gediagnosticeerd met een inoperabele hersentumor drie dagen voordat ik verhuisde naar de school.

Zodra ik leerde de eerste basis steken, Ik was verslaafd (pun intended). Ik bracht uren in mijn studentenkamer haken sjaals of gewoon haken een enkele steek over en. Ik zou in een compleet meditatieve staat te gaan en zelfs als er muziek of een televisie op de achtergrond, Ik heb nooit echt opgenomen wat ik hoorde. Nu, vele jaren later, haken is mijn go-to-therapie. Op momenten van stress en angst, mijn vingers beginnen te jeuken voor het gevoel van de haak in de ene hand en het garen in de andere.”

Wist u dat u een kopie van Haak Gered Mijn Leven kan krijgen, evenals een kopie van mijn volgende boek, Haak om te genezen, bijdraagt $30 naar mijn huidige inzamelingsactie?

pinit fg en rect gray 28 Crochet As Go To Therapy Technique
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: