Haak Artist update: Asimina Chremos

door Kathryn op Januari 14, 2013 · 6 reacties

in Haak Art

Post image for Crochet Artist Update: Asimina Chremos

Laatste Mag ik hebben het prachtige kleurrijke neo-kleedjes door Asimina Chremos. Ik was onlangs herinnerd aan haar werk, dus ik kwam in contact met de kunstenaar om te zien wat er gaande is voor haar de laatste tijd.

Asimina op Etsy Blog

Een dank aan Wink van Een creatieve Wezen die genoemd Asimina mij op Facebook onlangs, die me inspireerde om te controleren wat ze was tot. Knipoog gekoppeld mij om een ​​profiel van Asimina's Etsy Silverspace dat was op de Etsy blog in december.

Asimina's Neo-kleedjes

crochet doily art1 Crochet Artist Update: Asimina Chremos

Wat Asimina doet is opnieuw uitvindt de traditionele kleedje door de vorm in een meer vrije vorm biologisch-geïnspireerde vorm. Ze doet meestal zeer kleurrijk werk, maar dat is niet alles dat ze doet. Ik hou van de manier waarop ze fotografeert deze neo-kleedjes op creatieve manieren. Hoewel ze verheft het kleedje om moderne kunst, ze niet het frame van de stukken voor opknoping op de muur omdat ze wil dat ze worden gezien, aangeraakt en gebruikt in het huis als traditionele kleedjes.

Neutrale Neo-kleedjes in Silverspace

Ik hou het echt kleurrijk werk dat Asimina doet, maar ze werkt ook wonderen met meer neutrale kleuren, zoals we zien in Gaasvlieg kleedje in haar Etsy winkel Silverspace:

freeform crochet doily 400x533 Crochet Artist Update: Asimina Chremos

We zien het ook in haar Thousand-Year-Ei kleedje:

neutral crochet doily 400x300 Crochet Artist Update: Asimina Chremos

Leuk feitje: De Naam Silverspace

Ik hou van wat Asimina zei in haar Etsy blogpost over de naam van haar winkel en hoe het correleert met haar haakwerk:

“Voor de meeste van mijn leven, Ik heb geïdentificeerd als een danseres. Silverspace was de naam van mijn dansstudio, nu is het de naam van mijn Etsy winkel. Toen ik overgestapt op een 9-5 bureau baan een paar jaar geleden, Ik schonk al mijn liefde voor het vrije verkeer en improvisatie in mijn haak hobby. Met mijn haak, Ik kan iets dat dans niet kunnen tonen doen, dat is spelen met kleuren.”

Asimina in Boutique Shop

Toen kwam ik in contact met Asimina om te zien hoe het gaat, zij vermeld dat naast het feit dat druk doende artikelen voor Etsy, ze is ook in staat om een ​​paar kleedjes plaatst met een Philadelphia boetiek die een roterende show van de kunstenaars binnen van een kledingwinkel is geweest. Bekijk het op Sugarcube.

pinit fg en rect gray 28 Crochet Artist Update: Asimina Chremos
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

Vorige post:

Volgende post: