Haak: 2011, 2012, 2013 (1/7 – 1/13)

door Kathryn op Januari 13, 2013 · 0 reacties

in Een jaar geleden in Haak

Post image for Crochet: 2011, 2012, 2013 (1/7 – 1/13)

Het is de tweede week van mijn nieuwe serie Dit Jaar, Afgelopen jaar, Het jaar daarvoor in Haak. Laten we eens kijken naar haak nieuws van januari 7 – Januari 13.

Deze Week in 2011 Haak

Haak Concupiscence werd geboren op januari 15, 2011 dus ik heb geen 2011 nieuws selectie voor u deze week maar die gaat van start in de volgende zondag de editie van deze serie.

Deze Week in 2012 Haak

recycled crochet VHS tape 400x533 Crochet: 2011, 2012, 2013 (1/7   1/13)

2012 foto Erin Cecil van gehaakte kunst van Adrian Kershaw

De gehaakte artiest die ik geprofileerd tijdens deze data in 2012 was Adrian Kershaw. Ze neemt oude VHS-band en recycleert het in sculpturale kunstwerk door haak. Helaas mei 2012 een van haar stukken werd vernield. Natuurlijk is dit haar niet weerhouden verder op met haar werk. In augustus 2012 de Boise Kunst en Geschiedenis Blog deed een groot artikel over haar proces. Bent u geïnteresseerd in gerecycleerd VHS haak? Er is een tutorial van Bonte Gazelle.

jelly yarn crochet Crochet: 2011, 2012, 2013 (1/7   1/13)

Een andere geweldige gehaakte kunsttentoonstelling gebeurt tijdens deze week in 2012 was de "Sticks, Haken en de Mobius: Brei en Haak Go Cerebral "tentoonstelling in Pennsylvania. Het omvatte de conische gehaakte stuk door Kathleen Greco Jelly Yarns tonen boven, die werd geïnspireerd door koraal, evenals andere wetenschap en wiskunde gebaseerde haak. Ik schreef veel over wiskundige en wetenschappelijke haak in heel 2012; misschien wel mijn favoriet was de gehaakte wolken door Ciro Najle.

hobzy logo 500x67 Crochet: 2011, 2012, 2013 (1/7   1/13)

Uiteindelijk tijdens deze week vorig jaar schreef ik over de toen nieuwe social networking site Hobzy speciaal ontworpen om mensen te laten geïnteresseerd in hobby's en ambachten (zoals haak) delen hun interesse met elkaar. Ik heb nooit kreeg uiteindelijk actief in Hobzy mezelf. Er zijn gewoon veel te veel sociale netwerken uit te nodigen! (Onlangs werd ik onderdeel van Sulia als hun haak expert, bij voorbeeld). Ik zie uit een kijkje op de site vandaag, hoewel, dat er mensen die het gebruiken en veel van hen zijn geïnteresseerd in gehaakt dus kan het de moeite waard zijn.

Haak Nieuws 2013

De drie meest interessante gehaakte nieuws zag ik deze afgelopen week waren:

1. Michael's Names 2013 Craft Trends. Deze grote ambachtelijke winkel vernoemd vier trends voor het jaar in het vervaardigen van:

  • Nostalgie en vintage
  • EcoChic
  • Het gebruik van onverwachte materialen
  • Personalisatie van alledaagse objecten met behulp van crafting.

Hoe bent u bevalt deze nieuwe manier van kijken terug op de recente geschiedenis van de haak?

2. The Upper Moreland Needlecrafters is een groep ouderen leden haken afghanen voor die in hospice zorg. Hier is het nieuws video over hen:

3. Tiener leert Haak Voor Girl Scout Award

Ik hou van het zien van tieners die te haken en het is nog beter als ze leren het vaartuig aan anderen. Kate Rosenberg is haken voor tien jaar en wilde het vaartuig te eren voor haar Girl Scout Gold Award te krijgen. “De Gold Award wordt verdiend door Girl Scouts die aantonen 80 uren van creatieve, gerichte dienst in hun gemeenschap. Project Rosenberg inclusief het schrijven van een gehaakte handboek vol met design patterns en instructies naast het helpen diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren van de eerste hand.” Wow.

pinit fg en rect gray 28 Crochet: 2011, 2012, 2013 (1/7   1/13)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: