2013 Haak Nieuws, Informatie en Blog Series

door Kathryn op Januari 2, 2013 · 6 reacties

in Haak Concupiscence Info

Post image for 2013 Crochet News, Information and Blog Series

Gisteren heb ik met u gedeeld mijn toewijding aan haken bloggen in 2013. Ik deelde wat ik wil dit blog alles over zijn – namelijk dat ik zal blijven om mijn vaardigheden te gebruiken in het schrijven en onderzoek ter ondersteuning en versterking van de haak gemeenschap terwijl het verstrekken van informatie over alle aspecten van de haak en in het bijzonder die gebieden die onderrapportage in andere fora.

Haak Concupiscence in 2013

Vandaag wilde ik je meer van een idee over wat u kunt verwachten van de aanstaande geven 2013 berichten haakt Concupiscence. In veel opzichten, u kunt verwachten veel van wat je al hebt het zien van mij, maar ik heb een paar nieuwe serie aan te kondigen voor dit jaar werd zo vasthouden aan je (haak) hoeden!

Voortgezette Wekelijkse Series

Je kan wel of niet hebben gerealiseerd, maar er zijn bepaalde soorten berichten die ik probeer altijd te doen op bepaalde dagen van elke week, zodat u als lezers kunnen rekenen op hen. Een aantal van deze serie zal worden voortgezet in 2013 precies zoals ze in het verleden bent geweest. U kunt verwachten:

  • Haak Artist Profielen. Elke maandag probeer ik het werk van een gehaakte kunstenaars delen. 2013′s maandags zal niet anders zijn!
  • Ontwerper Crochet Project. Ik ben nog steeds bezig met het delen van de haak werk in de lijnen van 50 top mode-ontwerpers. Als die serie komt een einde zal ik blijven tot en met donderdag te gebruiken op deze blog te haken modenieuws evenals mijn eigen berichten stijl laten zien hoe om te dragen en stijl uw eigen gehaakte kleding te delen. Dit zal de nieuwe incarnatie van de serie van vorig jaar genoemd worden 365 Manieren om te dragen Crochet.
  • Haak Link Liefde! Elke zaterdag ik een roundup van al mijn favoriete artikelen en items die andere gehaakte bloggers gedeeld door de week te delen. Het is een service die ik probeer om deze gemeenschap te voorzien en is iets wat veel lezers houden. Deze posten zal inderdaad worden voortgezet in 2013.

Wekelijkse serie met lichte veranderingen

Een paar van mijn normale wekelijkse berichten gaat iets veranderen in 2013. Hier is wat u kunt verwachten:

  • Dit Jaar, Afgelopen jaar, Het jaar daarvoor. Overal 2012 Ik deed mijn “een jaar geleden” serie berichten op zondag. In deze posten beoordeeld ik alles wat ik op de blog had gedeeld in diezelfde week in 2011 en verstrekt updates waar ik kon. Het zou onredelijk zijn om te denken dat ik kon dit op dezelfde manier verder als de blog verhuist naar een nieuw jaar. Echter, Ik wil de geest van deze posten te houden. Ik zal dat doen op zondag met een nieuwe serie waarin ik delen een paar hoogtepunten van de week van 2011 en 2012 plus een paar van de belangrijkste dingen in gehaakte nieuws voor dezelfde week in 2013. Ik ben enthousiast over deze nieuwe verandering en hoop dat je deze posten als ze zich ontwikkelen.
  • Haak History Series. In 2012 Ik deed een serie posts over 1970 haken ontwerpers. Ik zal nog steeds worden na het schrijven van meer van die naarmate de tijd vordert, maar het zal niet per se een wekelijkse serie zijn. In zijn plaats op woensdagen u”ll vinden een nieuwe serie verband met haken geschiedenis. Meer details te komen op dat vlak!!
  • Haak Roundups. Ik zal blijven delen regelmatig berichten afronding populaire haak patronen, inspiratie voor uw eigen haak, de beste haak in bepaalde niches, etc.. Natuurlijk zal ik dit blijven!

Haak voor Gezondheid en Welzijn

Ik geloof sterk over de gezondheidsvoordelen van de haak, niet alleen voor degenen die ziek zijn, maar ook voor mensen die alleen maar willen hun totale mind-body welzijn te verbeteren. Ik heb altijd geschreven berichten over dit onderwerp, maar ik zal het doen van wat meer gericht schrijven om u te voorzien van meer informatie over de haken voor welzijn. U kunt wekelijks berichten over dit onderwerp verwachten in 2013. PLUS ik binnenkort ga mijn volgende grote project aan te kondigen en het is op dit gebied ook. Er zullen wekelijks vrijdag posten in verband met dat project, ook.

Noot: Als dit onderwerp u interesseert dan kunt u ook willen toetreden tot de Haak Saved My Life Ravelry Group.

And More

En natuurlijk zal ik blijven bieden andere vormen van gehaakte nieuws en informatie, waaronder de nieuwste boeken, mensen die haak, liefdadigheid haak, haken rond de wereld, etc.. In aanvulling op de berichten die je kunt vinden over die dingen op mijn blog, je kan houden van wat ik geniet in haak door het volgen van mij op Facebook, Pinterest, Tjilpen, Sulia of G .

Is er iets wat je zou vooral graag meer van zien haakt Concupiscence in 2013? Deel uw mening in de comments!

pinit fg en rect gray 28 2013 Crochet News, Information and Blog Series
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] vermeld gisteren dat voor 2013 Ik ben bezig met een nieuwe serie verband met Haak Geschiedenis. Het heet 50 Jaar [...]

  2. [...] vorige week vermeld in mijn post over de 2013 serie gepland voor Haak Concupiscence dat mijn zondag berichten veranderen een beetje. Laat me je vertellen een [...]

Vorige post:

Volgende post: