Vintage haak foto's van 1967 Beatles Magical Mystery Tour

De Beatles’ Magical Mystery Tour Film werd geschoten in September 1967 over een periode van twee weken. Deel van het filmen was op het strand in Newquay, Cornwall. De Daily Mail net gedeeld sommige onlangs vrijgegeven foto's van dat filmen die werden genomen door dan-16-jaar-oude Nigel Jarvis. Wat ik ben lief is de grote oma vierkante vest dat Paul McCartney draagt! Volledige foto's hier.

In mijn poging om te leren meer over dit vest, Ik ontdekte dat een Facebook-pagina gewijd aan Paul McCartney's vesten, waar iemand deze foto had gepost:

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. Pingback: 2012 in haak: Vintage, Retro en zeventig haak — haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!