Totale proces haak kunstenaar Yokoo Gibran

Ik leerde over Yokoo wanneer haar Chunky gehaakte ketting kettingen werden gekenmerkt op ontwerp melk. Nu hebben haar Etsy winkels gecontroleerd, videowerk en meer heb ik soort van gedaald in liefde met wat ze doet.

Over Yokoo Gibran

Meestal is dit waar ik een heleboel dingen schrijven over de kunstenaar, maar in dit geval ik denk dat een video door Yokoo zelf is de beste introductie:

Deze video werd gekenmerkt op de Etsy blog waar ik leerde dat de Atlanta-based kunstenaar ongeveer vijftien uur dagelijks haakpennen, runnen van een bedrijf solopreneur uit binnen- en dat ze echt houdt van het gehele proces van start tot finish haak. Enkele van de mooie dingen ze in de video hierboven zegt dat ik hou van omvatten:

  • “Het is belangrijk voor mensen om te maken hun eigen werelden.”
  • “Wanneer het idee raakt u dat u in controle van uw leven bent is het bijna als het openen van een venster in een verstopte kamer.”
  • “Ik handgemaakte 1582 hoeden en sjaals met mijn eigen twee handen. Dat is zo'n prachtig ding.”
  • “Er is niet een beter gevoel in de wereld dan kunnend worden goed in wat je doet.”
  • “Ik hou van hardcore.”
  • “U bent hier plaatst als u wilt maken.”
In het algemeen hou ik van haar Androgynie, gebruik van oversized accessoires, unieke stijl de sluwe gevoel voor humor in haar stukken. Ik hou ook van dat ze slaagt er in om een zes figuur inkomen haak off van haar Etsy werk.

Yokoo gehaakte ketting sjaals

Yokoo maakt deze cool keten link sjaals. Ik hou van de stevige groten die kreeg ontwerp melk aandacht maar ik ook graag de kleine juwelen stukken:

crochet chain necklace yooka 400x533 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibranyokoo chunkcy chain scarf 400x502 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

small crochet chains yooka 400x502 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

yooka crochet chains 400x502 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

Andere Yokoo haak sjaals

Naast haar gehaakte ketting sjaals, enkele van de andere haak sjaals en rookkanalen die ze maakt omvatten:

yokoo crochet cowl 400x502 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

yokoo crochet body wrap 400x502 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

large crochet scarf yokoo 400x502 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

crochet oversized scarf 400x502 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

Yokoo haak hoofddeksels

Yokoo verkoopt ook haak hoeden en hoofdbanden in haar Etsy winkel. Mijn faves omvatten:

crochet sun hat yokoo 400x318 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

yokoo crochet hat 400x502 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

yokoo crochet headband 400x501 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

Andere Yokoo kunst

yokoo dress 400x502 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

Yokoo verkoopt haar werk van de haak in de belangrijkste Yokoo Etsy winkel. Ze heeft ook een andere Etsy winkel genaamd xMOTHERx voor haar hand genaaid items die van kragen tot jumpers variëren. Ik hou van het gevoel van stijl hier en ook liefde die het paar niet-haak items n de belangrijkste Yokoo Etsy winkel zoals deze houten ketting die Yokoo droeg opgenomen toen ze werd gekenmerkt in buste Magazine:

wooden crochet necklace yokoo 400x501 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

Yokoo deelt ook verschillende illustraties op Flickr.

Andere vergelijkbare haak artiesten

crochet bling Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

Werk van de keten van de haak van de Yokoo herinnerde onmiddellijk me aan Abinocoe

large crochet scarf Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

Ik werd ook herinnerd aan de oversized haak sjaals die ik featured in mijn roundup van een aantal 100 Unieke haak sjaals, met inbegrip van dit uit Fibrehood

oversized crochet wrap marc jacobs Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

En ik ben herinnerd aan de oversized haak sjaals door Marc Jacobs

pinit fg en rect gray 28 Total Process Crochet Artist Yokoo Gibran

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!