Zelfde Sky Fair Trade Haak in actie

door Kathryn op December 19, 2012 · 3 reacties

in haak over de hele wereld

Post image for Same Sky Fair Trade Crochet in Action

Ik heb veel geschreven over fair trade haak, inclusief aandacht voor het werk van Zelfde Sky.

halle berry crochet 400x647 Same Sky Fair Trade Crochet in Action

Zelfde Sky Juwelen op Halle Berry (een van de vele beroemdheden die het werk steunen)

Ik zag onlangs een Huffington Post artikel over deze sieraden bedrijf dat ik denk hoogtepunten wat deze organisaties zijn allemaal over. Ik wilde een fragment van het artikel met jullie hier delen, maar ik wil u aanmoedigen om door te klikken naar het volledige artikel, dat werd geschreven door Same Sky oprichter Francie LeFrak.

“Kinderen dagelijks Jacqueline's zien hun moeder vroeg wakker, maken pap en hoofd aan het werk. Ze zien haar thuis komen, gelukkig en tevreden met een goed salaris, zodat ze schooluniformen en schoolboeken kunnen kopen en zorgen voor voedsel voor het gezin. Niet zo lang geleden, Kinderen Jacqueline's sliepen op hun lemen vloeren. Ze voelden zich minderwaardig aan anderen die matrassen hadden, en wilde niet naar school te gaan. Maar nu dat Jacqueline heeft kunnen matrassen kopen geweest, haar kinderen hebben niet langer deze gevoelens van minderwaardigheid en onwaardigheid die uiteindelijk kan leiden tot slachtoffer worden of de gemeenschap verdeelt.”

Dit is wat eerlijke lonen voor ambachtslieden in ontwikkelingslanden is alles over.

pinit fg en rect gray 28 Same Sky Fair Trade Crochet in Action
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Zelfde Sky Fair Trade Haak in actie [...]

  2. [...] Zelfde Sky is een van de fair trade gehaakte organisaties die ik heb geschreven over in het verleden die werkt met ambachtslieden in andere landen om originele haken sieraden verkocht tegen duurdere prijzen in de ontwikkelde landen creëren, het aanbieden van een duurzame woon via crafting. [...]

Vorige post:

Volgende post: