Recent Nieuws uit 3 Awesome Haak Artiesten

door Kathryn op December 4, 2012 · 0 reacties

in Haak Art

Post image for Recent News from 3 Awesome Crochet Artists

Drie van de haak kunstenaars die ik hier heb geprofileerd op de blog in het verleden hebben elk onlangs hun eigen spannend nieuws aangekondigd.

Kate Jenkins van Cardigan

kate jenkins crochet diner food 400x559 Recent News from 3 Awesome Crochet Artists

Felicitaties aan crochet artist Kate Jenkins die heeft een tonen opening in New York morgen.

Ze zegt op haar blog:

“Volgende week ziet de opening van mijn eerste solo-show in New York bij De Rebecca Hossack Gallery 262 Mott. Voor deze tentoonstelling ik inspiratie uit diverse Amerikaanse eetgelegenheden in New York hebben genomen en creëerde mijn eigen versie gehaakt in lamswol met veel komische accenten aan veel van de stukken.”

Deze New York haak kunst tentoonstelling opent op 5 december en loopt al bijna een volle maand.

Helle Jorgensen (Gooseflesh)

gooseflesh crochet 400x563 Recent News from 3 Awesome Crochet Artists

Felicitaties aan gehaakte kunstenaar Gooseflesh die ook heeft een show deze maand op de Tweed River Art Gallery.

Van website van de galerie:

“De entropie Collection: Helle Jorgensen De definitie van entropie, in eenvoudige bewoordingen, is de meting van wanorde in een gesloten maar wisselsysteem. Hoewel het concept is ontstaan ​​in de thermodynamica, in het dagelijks leven het zich manifesteert in de staat van chaos bij inspanning is niet gemaakt om dingen op orde te houden. Voordat hij een kunstenaar, Jorgensen opgeleid in biologie en werkte in het wetenschappelijk onderzoek, het observeren van de buitengewone structurele schoonheid van de natuurlijke wereld. Elk van haar kunstwerken is een experiment in vorm en textuur; met fouten en variaties in het proces van het produceren onverwachte permutaties. Haar medium is voornamelijk afgedankte materialen en haar methode is gehaakt. Jorgensen zegt, "Mijn wetenschappelijke achtergrond; het verzamelen en beperkingen van gevonden materialen; de sculpturale mogelijkheden van een traditionele ambachtelijke techniek hebben opgezet “spelregels”. Door de “spelregels” Ik heb plezier en geluk te vinden in het omzetten van afvalstoffen in verzamelingen van objecten, het overwegen waard. Ik hoop dat ik de volgorde die kan worden gemaakt van afval en afval geopenbaard. "

De show opende afgelopen week. De kunstenaar zal doen een presentatie mensen leren hoe om te haken met gerecycleerde materialen op 16 december.

Mandy Greer

mandy greer book 400x589 Recent News from 3 Awesome Crochet Artists

Felicitaties aan gehaakte kunstenaar Mandy Greer die net heeft gepubliceerd een nieuwe portfolio boek van haar werk. Het is een verzameling van foto's van haar recente werk, waaronder haakwerk, van de afgelopen jaren. Een voorbeeld van het hele boek op Blurb.

Proficiat aan deze geweldig haak kunstenaars voor hun prestaties, prestaties en groei!

pinit fg en rect gray 28 Recent News from 3 Awesome Crochet Artists
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: