Mijn Escama Pop Top Gehaakte tas

In het verleden heb ik geschreven over Escama Studio, een San Francisco gebaseerde organisatie die werkt met ambachtslieden in Brazilië die gebruik maken van de haak te upcycle aluminium pop tabbladen in prachtige zakken. Ik heb nu mijn eigen Escama clutch bag.

crochet pop top clutch bag My Escama Pop Top Crochet Bag

De pop top Gehaakte tas die ik heb is de Chica Rosa Mini koppeling. Net als alle van Escama Studio-producten, het is gemaakt met 100% post-consumer gerecycled aluminium kunt tabbladen. Deze is gemaakt met over 200 van hen. Het is volledig bekleed en ritsen af te sluiten. Deze zak wordt geleverd in zwart, zilver, wit, bamboe, chocolade, olijfolie en rode zo goed zoals de teal kleur die ik koos.

pop tab crochet clutch bag My Escama Pop Top Crochet Bag

Elke zak wordt geleverd met een label op dat vertelt de koper die artisan maakte de bag. Kunt u onderweg op de Escama Studio-website om te zien de ambachtelijke's bio, een manier om te helpen het gevoel van de koper verbonden met het proces van Fair Trade haak.

escama studio crochet bag My Escama Pop Top Crochet Bag

Het is stevig. Het is mooi. Het is uniek. Ik ben loving it. Het is nuttig voor elke dag dingen maar eigenlijk kan ik het gebruiken om te slaan mijn haaknaalden binnenkant van een grotere zak (zoals mijn Jordana Paige tas, bijvoorbeeld).

Als u deze tas, je zou ook geïnteresseerd om te weten Escama Studio loopt momenteel een promotie op de Chica Rosa Mini koppeling. Wanneer u koopt twee, u kunt krijgen een derde kostenloos. Typ FREECHICA bij de kassa om de deal; verloopt 12/25/12.

Bovendien, mijn lezers worden aangeboden een vrienden en familie korting deze week. U kunt krijgen $25 off van elke aankoop over $100, Geef de kortingscode LASTSALE bij check uit. Verloopt 12/19/12.

pinit fg en rect gray 28 My Escama Pop Top Crochet Bag

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!