Mijn Escama Pop Top Haak Bag

door Kathryn op December 11, 2012 · 1 commentaar

in haak over de hele wereld

Post image for My Escama Pop Top Crochet Bag

In het verleden heb ik geschreven over Studio Scale, een in San Francisco gevestigde organisatie die werkt met ambachtslieden in Brazilië die haak gebruiken om upcycle aluminium pop tabs in mooie tassen. Ik heb nu mijn eigen Escama clutch bag.

crochet pop top clutch bag My Escama Pop Top Crochet Bag

De pop top gehaakte tas die ik heb is de Chica Rosa Clutch Mini. Net als alle producten Escama Studio's, het is gemaakt met 100% post-consumer gerecycled aluminium tabbladen. Deze is gemaakt met in 200 daarvan. Het is volledig gevoerd en ritsen dicht. Deze tas wordt geleverd in het zwart, zilver, wit, bamboe, chocolade, olijf en rood als in het blauwgroen kleur die ik koos.

pop tab crochet clutch bag My Escama Pop Top Crochet Bag

Elke tas wordt geleverd met een label erop dat de koper die ambachtelijk gemaakt de tas vertelt. Je kunt het gaan op de website Escama Studio te zien de ambachtelijke bio, te helpen alle koper voelen verbonden aan het proces van Fair Trade Haak.

escama studio crochet bag My Escama Pop Top Crochet Bag

Het is stevig. Het is prachtig. Het is uniek. Ik ben loving it. Het is handig voor elke dag dingen, maar eigenlijk kan ik het gebruiken om mijn haaknaalden slaan binnenkant van een grotere tas (zoals mijn Jordana Paige bag, bij voorbeeld).

Als je van deze tas, u wellicht interessant om te weten dat Escama Studio momenteel het runnen van een promotie op de Chica Rosa Mini Clutch. Wanneer u twee kopen, kunt u een derde gratis te krijgen. Voer FREECHICA bij het afrekenen om de deal te krijgen; vervalt 12/25/12.

Bovendien, mijn lezers worden aangeboden een vrienden en familie korting deze week. Je kunt krijgen $25 off van een aankoop van meer dan $100, Voer de kortingscode LASTSALE bij het uitchecken. Verloopt 12/19/12.

pinit fg en rect gray 28 My Escama Pop Top Crochet Bag
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Ik deelde mijn Escama Studio gehaakte pop top tas. Vandaag wilde ik u laten weten dat Escama Studio heeft een nieuwe video-tutorial beschikbaar die shows [...]

Vorige post:

Volgende post: