iPhone Game Features Gehaakte Characters

door Kathryn op December 18, 2012 · 0 reacties

in Haak Technology

Post image for iPhone Game Features Crocheted Characters

Een tijdje terug hoorde ik over een iPad app gevuld met kleurrijke personages die oorspronkelijk zijn gemaakt in haak. Ik was nieuwsgierig, maar ik heb een iPad niet dus ik zet het soort in de achterkant van mijn hoofd. Ik heb net besloten om meer te lezen en het blijkt dat er nu versies voor iPhone en iPod. Ik heb een iPod en het is alleen 99 cent om te downloaden, dus ik besloot ik het eens proberen.

De Haak Karakter App

crochet app information 400x225 iPhone Game Features Crocheted Characters

De app die ik heb het over is Loopy Zijn Lettuce Lost. Het is een interactief verhaal boek voor kinderen met dertig verschillende pagina's met afbeeldingen. U kunt ervoor kiezen om het te laten voorlezen of het zelf te lezen. Hoe kies ik om het te lezen om mezelf en het bood me een keuze van “gemakkelijk, medium en hard” versies. De app bevat ook zes verschillende games die je kunt spelen, die ook deze verschillende opties.

In principe is het verhaal is dat van Loopy de slak die reist langs verschillende personages ontmoeten als hij kijkt naar zijn verloren sla. U gebruikt de apparaten functies, zoals tilt, bepaalde delen van het verhaal bewegen mee als hij naar zijn sla. Geschift en de andere animaties werden gemaakt met behulp van haken. Zelfs op het kleine iPhone u de details van de haak werk en het garen gegevens kan zien (zoals in het gras). Als een haak liefhebber vind ik dit helemaal netjes.

crochet snail 400x401 iPhone Game Features Crocheted Characters

Alle gehaakte wezens voor dit boek werden gemaakt door de Australische crafter Gem van de winkel Twizzlez. Gem houdt vooral van het maken van unieke draagbare kunst voor mensen, maar in dit geval gebruikte ze freeform crochet om kindvriendelijke personages en instellingen voor het verhaal boek maken.

Andere Haak Apps

Lees meer over wat meer haak en garen apps hier.

pinit fg en rect gray 28 iPhone Game Features Crocheted Characters
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: