Helpen bij de financiering van de lancering van een mobiele Yarn Truck

door Kathryn op December 17, 2012 · 1 commentaar

in Garen Verkopers

Post image for Help Fund the Launch of a Mobile Yarn Truck

Twee vrouwen (een breister, een crocheter) in Los Angeles werken samen aan de lancering van een “garen vrachtwagen”, die in feite een garen winkel op wielen. Ze zijn op zoek naar financiering via crowdsourcing gebruik Indiegogo.

Ik laat ze u erover vertellen:

Waarom zou u helpen? Ze zeggen:

“Yarnover Truck betekent de wereld voor ons en is onze droom. Wij houden van breien, haken en garen. Het is wie we zijn als mensen. Deze truck is niet alleen een zaak voor ons is het vervullen van onze dromen en geeft ons de kans om iets wat we echt liefhebben met heel ons hart doen. We hopen dat u zo veel als wij hebben en in staat zijn om ons te helpen onze dromen waar verliefd op dit idee.”

In principe steunt u een klein bedrijf, het garen industrie, twee creatieve vrouwen en de opkomende industrie van mobiele retail.

U kunt zo weinig doneren $1 om hulp te krijgen van de Yarnover Vrachtwagen op de weg. Mensen die grotere investeringen zal beloond worden met zaken als fuzzy dobbelstenen, kunstwerk en kortingen op garen uit het garen truck. Financiering is geopend tot 1/14/12. Details hier.

pinit fg en rect gray 28 Help Fund the Launch of a Mobile Yarn Truck
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] grappig is dat het al die jaren later en dezelfde essentiële suggestie is gemaakt voor mobiele garen vrachtwagens, maar deze keer is het de stedelijke [...]

Vorige post:

Volgende post: