1 december haak Link liefde

Ik kan niet geloven dat het is bijna het einde van het jaar! Ik kan, echter, denk dat ik heb gezien nog een week van verbazingwekkende haak-gerelateerde posten die zijn allemaal naar boven afgerond voor u hier.

Iets speciaals

Speciale nieuws van deze week is helaas triest nieuws, het nieuws dat @KnitPurlGurl overleed deze week. De meesten van u hebben het al al gehoord, maar ik wilde te erkennen. Ik wist niet dat haar in persoon, maar ik volgde haar online en voelde een gevoel van verlies bij het horen van het nieuws. Veel mensen die haar in persoon wist, zoals Stacey van @FreshStitches, mooie dingen over haar deze week hebben gepost. Mijn hart gaat uit naar haar familie.

Slim in haak

Mooie haak maakt

crochet art 400x266 December 1st Crochet Link Love

Hebzuchtige voor kleur gedeelde foto's van haar open studio verkoop set-up en ik hield van elk één ding dat ik zag er.

crochet golf cart December 1st Crochet Link Love

Theekopje Lane haak wordt toegevoegd aan de nieuwe golf cart.

crochet bag 400x300 December 1st Crochet Link Love

Ik hou van de combo van heldere kleuren met grijs op deze Gehaakte tas door Facile Cecile

Hoe haak

Haak patronen

Interviews

Video

Hoe Wind garen in een bal via de blog Berroco Design Studio

Garen

Andere Crafty dingen

Speciale haak Bedankt

Hebben een geweldig weekend. Genieten van het lezen van al deze grote artikelen. En vergeet niet te druk op de knop delen als u een van hen zodat anderen hen te zien!

pinit fg en rect gray 28 December 1st Crochet Link Love

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!