Haak Pop Top Christmas Ornament Video Tutorial

crochet pop tab christmas ornament

Gisteren deelde ik mijn Escama Studio Gehaakte pop top tas. Vandaag wilde ik u laten weten dat Escama Studio heeft een nieuwe video tutorial beschikbaar die je laat zien hoe een pop tabblad kerst ornament haak.

Over Escama Studio

Escama Studio is een San Francisco gebaseerde organisatie die doet Fair Trade haak werken met ambachtslieden in Brazilië die gebruik maken van de haak te upcycle aluminium pop tabbladen in prachtige zakken.

Hoe haak een Pop Top kerst Ornament

Als u geïnteresseerd bent in het leren van pop tabblad haak zou jezelf dan u willen controleren de nieuwe video van de haak (Hieronder) van Escama Studio, waaruit blijkt hoe haak een ornament.

De haak-ontwerper

De video werd gefilmd door ontwerper Francisca Ribiero de Souza in Brazilië. Haar “Wie maakte dit” Profiel op de site deelt van de ontwerper:

“Mijn naam is Francisca Ribeiro de Souza. Ik ben 41 jaar oud en hebben 6 kinderen. Ik heb aan de vereniging voor 5 jaar. Ik werk maken tassen, accessoires en woninginrichting met gerecycleerd kan tabs. Ik hou van mijn werk. Ik ben de Voorzitter van de groep. Ik ben echt blij voor zijnde kundig voor andere moeders helpen, Wie anders kon niet krijgen een baan. Vanwege mijn leeftijd, Ik ben echt dankbaar aan God dat ik kan werken.”

Krijgen de Ornament gratis bij aankoop

Pop tabblad haak is cool, maar het is niet voor iedereen. Mensen die willen de ornament maar niet wil wellicht geïnteresseerd om te weten dat nu Escama Studio is weggeven een van deze ornamenten met elke online aankoop. Deze aanbieding is goed tot middernacht op eerste kerstdag 2012.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!