Haak Octopus sterren in Stop-Motion videoclip

Ik hou van stop motion video's die haak nemen. I think they’re fun to watch for a bunch of different reasons and I love how they merge modern technology with handcrafted items to create a unique niche of art. The one I’m posting here today is a music video for a song called Time To Go by Wax Tailor featuring Aloe Blacc.

I learned about this video from This is Colossal where it is explained that it took the filmmakers three months to carefully hand-place the crocheted octopus (or as they point out, quadropus since it’s a four legged octopus) to film the complete video. This Is Colossal adds: “The end result is technically incredible despite a somewhat gloomy ending, the team’s ability to create the illusion of being underwater using just a few sparse props is commendable in and of it itself.

Check out behind the scenes photos of the octopus and team in action on Flickr.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen:

  1. Wow, that is amazing! Bedankt voor het delen!

  2. Loved the video of the darling crocheted octopus. Amazing crochet art.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!