Haak en “Wat autisme Feels Like”

door Kathryn op December 24, 2012 · 1 commentaar

in Haak Gezondheid

Post image for Crochet and “What Autism Feels Like”

Marinke, die haar verhaal deelt over haken om te genezen in mijn boek Haak Saved My Life, bezig met het Syndroom van Asperger, die deel uitmaakt van het autismespectrum. Toen ze haar verhaal met mij gedeeld, ook zij heeft een video die iemand had gemaakt waarin wordt uitgelegd wat autisme is om degenen onder ons die het niet hebben. Ze deelde het weer in haar herziening van Haak Saved My Life en ik wilde het hier delen.

Marinke zei ook tegen mij (en in verschillende woorden in haar eigen post):

“Aan het eind van de video vraagt ​​de verteller wat je doet om te gaan met autisme. En voor mij, het is gehaakt! Haak maakt de geluiden verdwijnen bijna volledig naar de achtergrond, maken mijn leven gemakkelijker om te gaan met.”

In Haak Saved My Life, Marinke legt uit dat de herhaling in de haak biedt haar een kans om een ​​gevoel van stroming gedurende de dag te ontspannen en te creëren, zodat ze kunnen krijgen door stressvolle situaties. Tegelijkertijd, het is een gerichte activiteit die niet saai is en in feite maakt creativiteit, wat geweldig is voor mensen op het autisme spectrum die vaak een verhoogd gevoel van hun creatieve kant is.

Het lezen van de andere verhalen in Haak Gered Mijn Leven toonde Marinke dat ze niet alleen was. Ze zei in haar beoordeling:

“Ik heb voor een hield het lezen van dit boek. Ik had geen idee dat iets zo eenvoudig als het houden van uw handen bezig helpt zo veel vrouwen, de hele wereld!”

Verwante Bericht: Gewogen Haak Dekens voor Kinderen met Sensorische Integratie Disorder

pinit fg en rect gray 28 Crochet and What Autism Feels Like
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: