2012 in haak: Garen

Al dit week we kijken terug op de haak posten van deze blog in 2012. Het was echt een geweldig jaar. In this roundup I’ll share the 2012 posts I wrote about yarn. Unlike in 2011, I didn’t do frequent yarn reviews, but I did some here and there, exploring different styles of those posts, and I shared yarn news from time to time.

Januari

yarn 2012 in Crochet: Yarn

Februari

yarns of italy yarn 201x300 2012 in Crochet: Yarn

Maart

Augustus

green yarn1 2012 in Crochet: Yarn

Garageverkoop garen afstand

September

crochet paper cord 2012 in Crochet: Yarn

Ik heb geprobeerd om haak met Mizuhiki papier koorden

Oktober

fiber farm 2012 in Crochet: Yarn

Alles over Fiber CSAs – Dit was mijn favoriete garen-gerelateerde post van het jaar!

be sweet fair trade yarn 2012 in Crochet: Yarn

Fair Trade garen: Zoet

drop spindle 2012 in Crochet: Yarn

Mijn nieuwe Drop Spindle en ik heb Garen Info van Spinchat

December

yarn truck 400x278 2012 in Crochet: Yarn

Los Angeles vrouwen willen lanceren mobiele garen Truck

What types of posts about yarn would you like to see more of in 2013?

pinit fg en rect gray 28 2012 in Crochet: Yarn

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!