2012 in haak: Garen

Al dit week we kijken terug op de haak posten van deze blog in 2012. Het was echt een geweldig jaar. In this roundup I’ll share the 2012 posts I wrote about yarn. Unlike in 2011, I didn’t do frequent yarn reviews, but I did some here and there, exploring different styles of those posts, and I shared yarn news from time to time.

Januari

Februari

Maart

Augustus

Garageverkoop garen afstand

September

Ik heb geprobeerd om haak met Mizuhiki papier koorden

Oktober

Alles over Fiber CSAs – Dit was mijn favoriete garen-gerelateerde post van het jaar!

Fair Trade garen: Zoet

Mijn nieuwe Drop Spindle en ik heb Garen Info van Spinchat

December

Los Angeles vrouwen willen lanceren mobiele garen Truck

What types of posts about yarn would you like to see more of in 2013?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!