2012 Awesome Haak Blogger Awards: Beste Nieuwe Charity

door Kathryn op December 25, 2012 · 1 commentaar

in Haak Blog

Post image for 2012 Awesome Crochet Blogger Awards: Best New Charity

Drumroll aub … De winnaar van de 2012 prijs voor de beste nieuwe liefdadigheid aanvaarden haak donaties is :

* Vickie Howell voor de Paars Stitch Project *

Beste Nieuwe Charity

Vandaag's Awesome Haak Blog Award is voor de beste nieuwe liefdadigheidsinstelling die donaties van crocheters accepteert. Oorspronkelijk was ik van plan om te gaan met dezelfde kerstdag award thema als vorig jaar, die net de beste goede doel haak was in het algemeen, maar toen realiseerde ik me dat er gewoon veel te veel fantastische organisaties die gehaakte items en veel te veel hobbyisten die geweldig werk te doen aanvaarden in haken voor het goede doel. Ik zou het leuk vinden om ze allemaal te herkennen! Aangezien ik niet kan, Ik dacht dat ik zou concentreren op een goed doel nieuw voor de scène in 2012 moeite waard een kijkje op.

Over The Winner

Er is een goede kans dat je al weet de naam Vickie Howell. Ze is een gebreide en gehaakte ontwerper, de persoon achter de schapen(ish) garenlijn, een auteur, een ambacht tonen tv-persoonlijkheid … eigenlijk gewoon een all-around geweldige vrouw in het haken en breien wereld. Dit jaar lanceerde zij de Paars Stitch Project, een web-based charitatieve organisatie ontworpen om voorlichting over epilepsie bij kinderen te verhogen terwijl het geven van comfort voor kinderen met de conditie door middel van donaties van handgemaakte goederen.

3 Redenen The Winner Gewonnen

Zelfs alleen maar onder de goede doelen die nieuw zijn dit jaar waren er een groot aantal mooie opties, maar ik moest uiteindelijk Vickie en The Purple Stitch Project te kiezen voor deze award, omdat:

  1. Dit is een unieke oorzaak. Er zijn veel goede doelen organisaties rond dezelfde belangrijkste oorzaken: kanker voorlichting, dakloosheid, kansarme jongeren. Nu, niet nemen dat de verkeerde manier, want het zijn allemaal belangrijke maatschappelijke vraagstukken en ik denk dat elke organisatie, groot of klein, dat accepteert gehaakte items om die oorzaken te helpen is de aandacht waard. Maar ik denk ook dat het belangrijk is om niche organisaties die voorlichting en aandacht voor specifieke zaken die mensen niet per se horen over de hele tijd te verhogen hebben. Purple Stitch Project gaat over kinderen met epilepsie, iets dat ik persoonlijk niet veel weten over totdat ik bekend met dit project werd.
  2. De oorzaak ligt dicht bij Vickie's hart, maar ze niet melken in een dramatische manier. Jongste zoon Vickie's werd gediagnosticeerd met epilepsie vorig jaar en dat is waarom ze kwam om te beseffen hoe belangrijk het is om de bewustwording over deze kwestie. Veel organisaties beginnen met een persoonlijke ervaring met de oorzaak. Helaas, soms de organisatie of het project wordt zo veel over het persoonlijke verhaal dat het overschaduwt het project op een manier. Vickie deelt haar verhaal, we kunnen betrekking hebben, maar we hebben geen medelijden met haar of haar familie omdat ze deelt in een positieve, aanspreekbaar en informatieve wijze. Dit vind ik leuk.
  3. De organisatie is goed geplande en goed op de markt gebracht. Goede doelen zijn prachtig, maar de waarheid van de zaak is dat het enige goede zakelijke zin om een ​​non-profit organisatie echt werken. The Purple Stitch Project heeft duidelijke doelen (de kern drie worden uiteengezet op de homepage van de organisatie). Het is duidelijk wat u kunt doen om te doneren. Het is goed gepromoot, zodat mensen meedoen. Vickie heeft duidelijk gebruikte haar marketing en ondernemende ervaring om dit goede doel opstijgen.

What Is This Haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, gegeven op deze blog elke dag elk jaar in december. Lees er hier alles over.

pinit fg en rect gray 28 2012 Awesome Crochet Blogger Awards: Best New Charity
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Ik had eigenlijk niet gerealiseerd dat Vickie's familie persoonlijk wordt beïnvloed door epilepsie (waarvan ik denk dat je punt bewijst!). Proficiat aan Vickie en iedereen werkt aan de Purple Stitch Project!

Vorige post:

Volgende post: