2012 Awesome haak Blogger Awards: Beste tweetalige haak Blog

Drumroll gelieve … The winner of the 2012 award for the best bilingual crochet blog is:

* Annemarie van Haakblog: It’s All About Crochet *

Beste tweetalige haak Blog

Today’s Awesome Crochet Blog Award is for the best bilingual crochet blog. I did already do an award for the best foreign language crochet blog, but I wanted to showcase the great niche of bilingual (and even sometimes trilingual) craft blogs out there. These are blogs where the blogger writes their posts completely in two different languages (meestal, maar niet altijd, a native language and English). It’s tough to do that and to correctly convey all of the information but it’s important because it embraces a bigger audience and celebrates crochet around the world.

Over de winnaar

Annemarie is a Netherlands based crafter and crochet pattern designer with an Etsy winkel who teaches local workshops and shares her work on her blog. Annemarie’s Haakblog is a bilingual Dutch/ English blog. Haar werk haak is gevarieerd, maar bevat een heleboel home decor in heldere kleuren die gecombineerd met POP's van wit.

3 Redenen van de winnaar Won

There are many several bilingual crochet blogs that I like. I chose Annemarie because:

  1. It’s easy to pop to the English part of the page. Annemarie puts her English text in italics so you can easily find it, which I appreciate since I often just skim blog posts to see if I want to check them out and I definitely don’t speak any Dutch. She makes her patterns available in both languages.
  2. She has introduced me to so many different crocheters that I wouldn’t have seen otherwise. She shares links to work in Dutch (met inbegrip van Dutch crochet books) that you don’t see on a lot of other blogs. Plus she’s started doing a link party and lots of people from The Netherlands participate. This is a great example of how a bilingual blog can bring people together from different parts of the world.
  3. Her blog is just a good blog. This is a blog that I would read if it were just in English. I’d check out the photos if it were just in Dutch. It works in any langauge.

Wat Is deze haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, uitgedeeld op deze blog elke dag elke December. Leer alles over het hier.

pinit fg en rect gray 28 2012 Awesome Crochet Blogger Awards: Best Bilingual Crochet Blog

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!