2012 Awesome Haak Blog Awards: De meeste prestaties in Haak

door Kathryn op December 11, 2012 · 0 reacties

in Haak Blog

Post image for 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Most Achievements in Crochet

Drumroll aub … De winnaar van de 2012 award voor de meeste prestaties in haken is:

* Laurinda te ReCrochetions *

De meeste prestaties in Haak

Vandaag's Awesome Haak Blog Award is voor het grootste prestaties in gehaakte dit jaar. Ik geloof dat als een van ons er in slaagt om deze gemeenschap we allemaal slagen (iets wat ik kan hebben opgepikt uit Laurie Wheeler!) Zodat de prestaties van een individu zijn iets dat we allemaal moeten vieren omdat ze de ambachtelijke vooruit. Deze award viert dat en viert hoe inspirerend het is om iemand te zien maken grote sprongen in hun sluwe groei.

Over The Winner

Laurinda Reddig van ReCrochetions is een gehaakte docent en ontwerper die dit jaar heeft een aantal grote successen. Zij was de winnaar van de hoofdprijs van dit jaar CGOA ontwerpwedstrijd. Haar werk is onlangs gepubliceerd in verschillende grote haak magazines. Zij zelf-gepubliceerde dit jaar haar eerste patroon sampler boek. En ze heeft aandacht gekregen voor haar werk in een niche gebied van haken genoemd Omkeerbaar Intarsia. Ik ontmoette haar bij het zoeken naar interviews voor mijn boek, Haak Saved My Life; Laurinda is de oprichter van Remembering Rowan, waar ze gebruikt haak levend houden van de herinnering aan de dochter die ze verloren, terwijl het helpen van andere vrouwen omgaan met verdriet.

3 Redenen The Winner Gewonnen

Ieder van ons heeft nieuwe dingen bereikt in gehaakte dit jaar, zowel kleine als grote. Laurinda was de winnaar van de award dit jaar, omdat:

  1. Groei Laurinda's is exponentieel. Ik ben trots op de kennis van de meeste van de namen in de haak gemeenschap, omdat van al het onderzoek dat ik doe voor deze blog en toch toen ze stelde zich aan mij te worden geïnterviewd voor het boek dat ik had niet gehoord van haar nog. Nu is haar naam is in al de haak magazines, op vele blogs en websites, in mijn eigen boek … haar naam is een mensen in de haak nu kennen als gevolg van de grote sprongen maakte ze in haar werk dit jaar.
  2. Groei Laurinda heeft ook gestaag. Ze had enorme prestaties dit jaar, maar de geschiedenis van haar recente werk toont aan dat ze niet een fly-by-night crafter die hier vandaag zal zijn en morgen verdwenen. Haar dochter overleed vijf jaar geleden en elk jaar ze heeft iets groots gedaan in haar vak leven naar het geheugen van haar dochter te eren. Ze stelt doelen en voldoet aan hen en de haak gemeenschap wordt aandacht.
  3. Haar grootste projecten zijn gewoon geweldig. Check out haar prijswinnende Mystery Machine Afghaanse en Rowan Tree Vest. Gewoon mooi werk!
Het had geen invloed op mijn keuze van gunning op welke manier, maar ik wil een loven Laurinda voor haar deelname in mijn boek, Haak Saved My Life, alsmede voor het zijn een sponsor van de grote 12 Dagen van Haak Kerstmis, die hier start op de blog van morgen.

What Is This Haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, gegeven op deze blog elke dag elk jaar in december. Lees er hier alles over.

pinit fg en rect gray 28 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Most Achievements in Crochet
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: