2012 Awesome haak Blog Awards: Beste Tutorials

Drumroll gelieve … The winner of the best crochet tutorials for 2012 is:

* Haak Kitten *

Best Crochet Tutorials Award

Today’s awesome crochet blogger award is for the best free online crochet tutorials. Tutorials are the “Procedures” of crochet, providing us with step-by-step instructions (sometimes accompanied by put-it-into-action patterns) for crochet techniques ranging from how to do a basic chain to how to create broomstick lace. Free online crochet tutorials are how many new crocheters are learning the craft today and therefore are important to this community! Note that today’s award is specifically for written tutorials; another day’s award will focus on video tutorials.

Over de winnaar

Haak Kitten is de blog door Stacy, waarschijnlijk beter bekend als The Animator vrouw, versterkt door de persoonlijkheid van haar redding kat, Selena. Stacy is a veterinary ophthalmology technician who says that “CrochetKitten.com wordt gerund door Selena K, een wilde-draaide-binnenlandse housecat, omdat die zou weten meer over het werken met garen dan een fantastische katachtige?” Goed punt! The Animator’s Wife is a Haak ontwerper who offers tons of free patterns (en wat voor verkoop) op haar blog. She also does solid book reviews and other great posts but what I really love are her free online crochet tutorials. Find Crochet Kitten on Facebook en Ravelry.

3 Redenen van de winnaar Won

Veel, many bloggers have done terrific crochet-related tutorials this year. Crochet Kitten won because:

  1. Crochet Kitten covers beginners’ technieken, advanced techniques and niche techniques. The variety makes it possible to learn something new from her crochet tutorials no matter what level crocheter you are.
  2. There are some great niche tutorials. I’ve been impressed with how Crochet Kitten has provided tutorials for really unique aspects of our craft, zoals crochet stockinette. I also really appreciated the quality of her amigurumi tutorial series even though I don’t do much with the niche myself.
  3. Her tutorials are easy to find on her blog. If you go to the Crochet Kitten website you will see a tab right there at the top that saysTutorials“. You can click on this to get links to all of her tutorials right there, neatly organized by category. Whenever a new tutprial goes up on the blog, she promptly adds it her. Organized and helpful!
It didn’t affect my choice of award winner in any way but I want to give a thanks to Crochet Kitten for reviewing Haak mijn leven gered on the blog this year.

Wat Is deze haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, uitgedeeld op deze blog elke dag elke December. Leer alles over het hier.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd, Stacy! I love her logo kitten :).

  2. Pingback: 2012 Awesome haak Blog Awards: Best Video Tutorials — Crochet Concupiscence

  3. Pingback: Haak Link liefde: Beste posten van de Week — haak wellust

  4. Pingback: Haak Link liefde!! — Haak wellust

  5. Pingback: 10 Geweldige Gehaakte sjaal patroon ontwerpers — Haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>