2012 Awesome Haak Blog Awards: Beste Linky

door Kathryn op December 24, 2012 · 2 reacties

in Haak Blog

Post image for 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Best Linky

Drumroll aub … De winnaar van de 2012 award for the best link party on a crochet blog is:

* Kara of Petals to Picots *

Best Linky on a Crochet Blog

Today’s Awesome Crochet Blog Award is for the best linky (also known as link parties). This is a regularly scheduled post on the site (vaak, maar niet altijd, weekly) where other crafters can come and share links to their various projects around the web, usually tied to a specific theme. Linkies are great because they aggregate the work of lots of crocheters in one place, serving as a showcase for a diverse array of work. They give crafters a chance to draw attention to their work and readers a way to find new inspiration. Having moderated a few in the past, I know that it’s tough to have a good one where you get enough regular participants and yet not a lot of spam so I’m impressed by those folks who do it well!

Over The Winner

Kara of Petals to Picots is a freelance writer who shares her love of crochet on her blog. She is also a crochet pattern designer whose patterns you can find on Etsy, Ravelry en Craftsy. Kara was first inspired to crochet by watching her gradnmother when she was young. Now she’s a mom who gets inspiration from her family as well as lots of other places. She hosts the I Love Fridays link party where people can come share links to their best new creative projects.

3 Redenen The Winner Gewonnen

There are several great link parties on crochet blogs and actually a few sites dedicated just to this purpose. Ze zijn allemaal leuk en hebben hun doel, maar ik koos Bloemblaadjes om picots voor deze award, omdat:

  1. Ze heeft het beste bijdragen. Elke week linky begint met Kara's selecties van enkele van de projecten uit de week voor. Dit geeft ons een kans om ervoor te zorgen dat een aantal van die favorieten te zien in het geval we ze gemist, viert dat hobbyisten die deelnemen en stimuleert de deelnemers om hun beste werk echt te delen.
  2. Er is altijd veel haken. Dit is niet een alleen-haak Linky; er zijn veel binnenlandse goodies en ambachten te vinden in deze links per week. Echter, er lijkt altijd wel een hoop haken zijn, wat logisch is omdat Kara's lezers gaan haken liefhebbers.
  3. De Linky is een groot deel van de blog, maar er is ook meer te zien hier. Het is geweldig om linkies gebruiken om veel verschillende hobbyisten bezoeken’ site, maar het is ook leuk als de gastheer blog biedt veel informatie en andere spulletjes ook. Dat is wat je krijgt met bloemblaadjes om picots. Ik wilde toevoegen dat ze bevordert ook een maandelijkse blog hop, die vergelijkbaar is met een link partij, maar moedigt het controleren van een blog startpagina en volgende andere blogs in tegenstelling tot de nadruk op specifieke nieuwe projecten.
Het duurde niet mijn keuze van award beïnvloeden op welke manier, maar ik wil een danken aan Kara voor haar vermelding van mijn boek, Haak Saved My Life, in een heel ontroerend bericht van haar eerder dit jaar.

What Is This Haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, gegeven op deze blog elke dag elk jaar in december. Lees er hier alles over.

pinit fg en rect gray 28 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Best Linky
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
Sorteren: Nieuwste | Oudste
undergroundcrafter
undergroundcrafter like.author.displayName 1 Zoals

Gefeliciteerd, Land! Ik hou van dat roundup bericht ze doet van de beste links van de voorafgaande week.

petalstopicots1
petalstopicots1

Oh mijn god!! Dankuwel Kathryn!! Je maakte helemaal mijn dag :)

Vorige post:

Volgende post: