2012 Awesome Haak Blog Awards: Beste Interviews

door Kathryn op December 1, 2012 · 4 reacties

in Haak Blog

Post image for 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Best Interviews

Drumroll aub … De winnaar van de beste haken interviews voor 2012 is:

* Marie Segares uit Ondergrondse Crafter *

Dit is geen verrassing voor iedereen die mijn blog en de links plaats ik op zaterdag volgt. Ik zeg altijd dat Marie doet de beste haak interviews. In werkelijkheid, Ik heb eigenlijk van plan om een ​​te maken “regel” voor mezelf dat niemand kon dezelfde award dit jaar te winnen dat ze vorig jaar won en ik besloot uiteindelijk om niet specifiek hebben die regel omdat ik niet kon zien niet aan Marie deze award geven, ook al is ze won het vorig jaar ook.

Beste Haak Interviews Award

Deze eerste award van het jaar is de award voor de persoon die consequent doet de beste interviews van mensen in de haak wereld. Deze prijs is belangrijk voor mij, want het is een van mijn doelen om alles wat ik kan doen om mijn schrijven te gebruiken om alle van de slimme ondersteuning, creatieve mensen die er in de haak wereld (en verder). Ik hou om te zien anderen dat te doen zo goed en dat gebeurt wanneer een blogger neemt de tijd en maakt de moeite om te zoeken naar haken ontwerpers, auteurs en makers om hen te interviewen en hun werk te delen.

Over The Winner

Marie is een multicraftual blogger die beoordelingen doet, interviews en aandelen project over haken en breien (en onlangs is beginnen te krijgen in spinnen). Ze is ook een gebreide en gehaakte docent gecertificeerd door de Craft Yarn Council, een haakpatroon ontwerper wiens patronen zijn beschikbaar via Etsy en Ravelry en onlangs een boek reviewer voor CGOA. Maar wat ik hou best, best, het beste van alles is Marie haken de interviews.

3 Redenen The Winner Gewonnen

Veel, veel bloggers hebben gedaan geweldig-haak-gerelateerde interviews dit jaar. Marie onderscheidt zich door:

  1. Ik was super onder de indruk van haar Spaanse Heritage Month interviews deze maand. Marie zocht Spaanse breien en haken ontwerpers voor een serie interviews. Dit is een unieke hoek als een haak blogger maar nog belangrijker geeft stem aan een ondervertegenwoordigd bevolking op een nieuwe manier en ik vond dat. Haar interviews omvatte zowel bekende en minder bekende Spaanse ambachtslieden.
  2. De enorme omvang van de interviews die ze doet is super indrukwekkend. Het is niet alleen een spel van nummers, hoewel; Marie vindt consequent de top-ontwerpers, auteurs en makers te interviewen op haar blog. Als ik heb gehoord van iemand, Marie heeft meestal hen interviewde.
  3. Marie combineert haar interview met beoordelingen en giveaways. Niets van dit alles is ooit vulmiddel – ze geeft evenveel aandacht aan alle onderdelen van haar post en ik waardeer dat zeker in een tijd waarin veel bloggers schrijven tamelijk generieke beoordelingen en zelfs interviews als onderdeel van blog tours etc. Toen Marie bevordert met een interview van een boek, ze geeft het haar echt alles.
Hoewel het heeft geen invloed op mijn keuze in interviews helemaal, Ik wil Marie geven een bedankt voor een van de mensen die mij geïnterviewd over mijn boek Haak Saved My Life dit jaar.

What Is This Haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, gegeven op deze blog elke dag elk jaar in december. Lees er hier alles over.

pinit fg en rect gray 28 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Best Interviews
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Wow, thanks Kathryn. Ik ben vereerd. Het is geweldig om enige erkenning hebben voor de tijd en moeite om de gesprekken samen te komen. Ik waardeer het echt.

Trackbacks

  1. [...] Long Legged Friends. Een boekbespreking van deze creatieve haak boek van opgezette dieren patronen. Review door Underground Crafter. [...]

  2. [...] om mijn eigen projecten en nieuws te delen op mijn blog, Ik doe ook veel interviews (Iâ € ™ ve won zelfs een paar awards) en boekbesprekingen. Ik ben echt vereerd om onderdeel van een tour zijn door Haak Land. Aan [...]

Vorige post:

Volgende post: