2012 Awesome Haak Blog Awards: Beste Haak Berichten uit een Yarn Blog

door Kathryn op December 20, 2012 · 1 commentaar

in Haak Blog

Post image for 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Best Crochet Posts from a Yarn Blog

Drumroll aub … De winnaar van de 2012 award voor de beste haak berichten op een garen blog is:

* Berichten dora Ohrenstein voor Jimmy Beans Wol *

Beste Haak Berichten uit een Yarn Blog

Vandaag's Awesome Haak Blog Award is voor het garen blog dat de beste posten in haak heeft. Veel garen blogs alleen post over hun garen. Anderen post over ambachten, maar richten zich sterk op het breien. Sommige beginnen een groot werk doen, echter, van ons te verwelkomen crocheters door het delen van berichten op hun blogs die alle garens ambachtslieden ofwel relevant of specifiek van belang zijn voor mensen die haken zijn. Blogs die deze show dat ze geïnteresseerd zijn in wat wij als crocheters doen kan bieden als hun consumenten.

Over The Winner

Jimmy Beans Wol heeft een geweldige multi-blogger blog vol met tips en tutorials in verschillende ambachten en waaronder ook nieuws over de Jimmy Beans winkel, die is gevestigd in Nevada en wordt gerund door een team onder leiding van slimme ondernemer Laura Zander. In 2012 Ik heb vooral genoten van-haak-gerelateerde berichten op dit blog door Dora Ohrenstein, die vroeger waren te zien per maand in een serie genaamd Haak Corner. Dora is een gehaakte ontwerper en de persoon achter de Haak Insider website en nieuwsbrief.

3 Redenen The Winner Gewonnen

Er waren verschillende garen blogs in de running voor deze gehaakte blog award. Ik koos Jimmy Beans Wol omdat:

  1. Dora is een geloofwaardige bron met veel kennis te delen. Ik had de gelegenheid om Dora te interviewen dit jaar over haar boek Custom Gehaakte Truien en was onder de indruk van alle informatie die ze moest delen, iets wat ze doet ook goed in haar Haak Corner berichten. Bij voorbeeld, in haar post mei gaf ons veel informatie over kiezen van de juiste garen voor het laken in gehaakte.
  2. De berichten zijn educatieve een interessante, geen verkoop-y. Een goede business blog zal informatie te delen en misschien maken ons bewust van hun producten zonder te proberen om ons iets te verkopen en dat is precies wat je op de Jimmy Beans Wol blog vindt (zowel in het algemeen en in het bijzonder in berichten Dora's). Bij voorbeeld, in augustus Dora heeft een link naar haar te delen Stitch Rood patroon maar de focus van het bericht is op het verkrijgen van flexibele spanning met een project als dit.
  3. De grote onderwerpen in gehaakte worden hier. Het is moeilijk te raken op alles met een een maandelijkse artikel en nog Dora lijkt om het te doen. Ze heeft gedeeld tips, haak boeken, de CGOA prijswinnaars van 2012, non-profit projecten, peilen kwesties en meer.

What Is This Haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, gegeven op deze blog elke dag elk jaar in december. Lees er hier alles over.

pinit fg en rect gray 28 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Best Crochet Posts from a Yarn Blog
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: