2012 Awesome haak Blog Awards: Beste haak posten van een ambachtelijke Blog

Drumroll gelieve … De winnaar van de 2012 award for the best crochet posts from a general craft blog is:

* Heidi from Speckless *

Best Crochet Posts from a General Craft Blog

Today’s Awesome Crochet Blog Award is for the best crochet blogs on a craft blog that isn’t generally focused on crochet. Weet ik – that’s a mouthful for an award. The truth is that most blogs I read for crochet are blogs that feature multiple crafts. Only a handful focus just on crochet. Dat gezegd, most of them do emphasize crochet. What I’m talking about here is a blog that covers a lot of different crafts and doesn’t necessarily always have crochet but where the crochet posts are so good that it’s worth following for crochet anyway.

Over de winnaar

Speckless is the crafty blog of Heidi from Minneapolis who says in her about section that she likes “lezing, DIY-ing, arting, Crafting Crafting, and cooking. I like vintage buttons and Mason jars.The blog is named after her neat-freak, perfectionist side and you can see that in the clean design and in her craft work but don’t worry; she’s totally approachable in her voice. Heidi sells embroidery and crochet patterns on Etsy en heeft een Flickr pool where people who use her patterns can share their makes.

3 Redenen van de winnaar Won

There are a lot of general craft blogs that have crochet on them now and again. Speckless won this crochet blog award for 2012 omdat:

  1. The blog’s top posts include crochet. Zoals ik al zei, there are many other topics covered on this blog and yet the crochet posts (particularly the gratis haak patronen) are so popular that you’ll see them in thetop postsarea of the side bar.
  2. There is variety in the style of crochet posts. Although the crochet patterns have definitely been the most popular, there are also crochet book reviews, Haak tutorials, and product shares. Multi-craft blogs that only occasionally feature crochet often seem to focus on just one type of crochet post so this makes Speckless a stand out for me.
  3. I happen to like this blogger’s style of crochet. I especially like her interest in broomstick lace and her work in making mixed media rocks but in general I’ve just enjoyed the choices of things she’s shared in crochet.

Wat Is deze haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, uitgedeeld op deze blog elke dag elke December. Leer alles over het hier.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. Gefeliciteerd, Speckless! (And now, off to check out this new-to-me blog.)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!