2012 Awesome Haak Blog Awards: Beste Artwork

door Kathryn op December 5, 2012 · 1 commentaar

in Haak Art

Post image for 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Best Artwork

Drumroll aub … De winnaar van de beste kunst uit een gehaakte blogger in 2012 is:

* Creatieve Carmelina *

Beste Haak Blogger Artist Award

Toekenning van vandaag in de 2012 Awesome Haak Blogger Awards is voor de beste haak kunst uit een ambacht blogger. Er zijn een heleboel van de haak kunstenaars die er zijn die blog, maar hier heb ik het over iemand die een grote haak blog loopt en ook consequent deelt haar eigen geweldig-haak-gerelateerde kunst op dat blog.

Over The Winner

Carmelina is een autodidact die blogs over haar leven, thuis, kunst, creatieve inspiratie en natuurlijk haak. Ze neemt gewone objecten zoals potloden en blikjes en verheft ze naar kunst met behulp van technieken die haak onder, naaien en collage. Carmelina verkoopt haar werk op Etsy.

3 Redenen The Winner Gewonnen

Er zijn vele prachtige gehaakte kunstenaar blogs die er zijn en veel haken bloggers die mooie kunst te delen. The winner came down to Creative Carmelina because:

  1. I love the fact that her work has a signature style. I’m pretty sure that if I walked into a store somewhere and saw a piece she made I’d immediately know that it was hers without being able to specifically define why and I think that this is the hallmark of an artist who is true to her own voice. Check out her studio tour to get a sense of that style.
  2. Her crochet work is an integral part of the work even when it’s not the centerpiece. I really love the mixed media art that Carmelina produces including her own drawings and paintings that are enhanced by crochet borders. The crochet doesn’t have to be the star of the piece and yet lends a certain perfection to it that I adore.
  3. Carmelina's kunstwerk is relatable. Het is het soort werk dat anderen kunnen laten inspireren door en dan gaan zitten om iets dergelijks te doen. Natuurlijk zou het haar niet dezelfde unieke gevoel voor stijl, maar het is de kunst dat is gemakkelijk te begrijpen en zeer aanspreekbaar.

What Is This Haak Blog Award?

Niet zeker wat deze prijs is alles over? Het is een van mijn jaarlijkse haak blogger awards, gegeven op deze blog elke dag elk jaar in december. Lees er hier alles over.

pinit fg en rect gray 28 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Best Artwork
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: