Toen en Nu in Haak (11/25 – 12/1)

door Kathryn op November 25, 2012 · 0 reacties

in Een jaar geleden in Haak

Post image for Then and Now in Crochet (11/25 – 12/1)

2011 in haak: Alexandra Bircken, Lily Aldridge, MagdaleneKnits, BessetteArt kap

Al de hele week deel ik nieuws over 2012 haak … behalve op zondag wanneer we een terugblik op 2011 haken en kijken of we updates van het nieuws kan vinden van toen. Geniet van deze week roundup:

Haak Art

alexandra bircken crochet 400x288 Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik geprofileerde de organische sculpturale haakwerk van kunstenaar Alexandra Bircken. Ze had solotentoonstellingen in Londen en New York vorig jaar en ze heeft 3 2012/2013 Europese solotentoonstellingen genoteerd aan haar CV samen met deelname aan een 2012 groepstentoonstelling. Ik weet dat tenminste een van de 2012 shows was gericht op het idee van huishouden huiselijkheid, wat natuurlijk haak leent zich goed om in termen van een kunst medium; de bovenstaande afbeelding is van die show.

Haak Nieuws

australia Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik schreef over Oma's Bar in Australië, een “oma chique cocktailbar” dat klonk als een leuke plek om een ​​drankje te pakken. (Ze beschrijven het op hun website als “retro-seksuele oase van kosmopolitische kitsch en vervaagde oma glamour.” Ik kan eigenlijk de kans krijgen om dit te doen in het komende jaar, want ik ga naar Australië om een ​​gesprek over haken en gezondheid te geven voor Healthivate 2013. Andere haak reisnieuws ik heb geschreven over het afgelopen jaar bevat retraites in Provence, Marrakech en Brittannië – al wens ik zou graag zijn gegaan als het geld had toegestaan.

crochet word Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Een Christina Perri music video featured een aantal gehaakte tekst uit Nancy's Crochet. Nancy's blog is niet een heleboel onlangs bijgewerkt, maar ze is nog steeds haken in de af en toe updates we zien. Zoals voor Christina Perri, de zanger tweede studio-album is gepland in het voorjaar van 2013.

white 500x380 Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Haak Neus Warmer omzet verviervoudigd Tweede jaar; het klinkt als een grap, maar het was een echte nieuws headline!

Haak Fashion

crochet9 Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik deed het in november ontwerper en beroemdheid haak roundup, die Victoria's Secret model Karolina Kurkova opgenomen in een zwarte gehaakte jurk voor de afgifte van de Braziliaanse Vogue november.

crochet green cowl 500x500 Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik heb mijn verzameling van 10 sexy mannen sportieve gehaakte kappen. Het was zo leuk samen te stellen dat – naast te kijken naar leuke jongens kreeg ik een kans om te horen een aantal van de verhalen van hoe deze kerels hadden belandde uitgedost in gehaakte kappen door hun vriendinnen voor die foto's en het was heerlijk om te horen dat er achter de schermen ondersteuning. Later in het jaar heb ik een Etsy schatkamer van mannen in gehaakte mutsen. Ik stopte de serie na dat maar soort vraag me nu af – wilt u meer mannen in haak op deze blog te zien?

courreges crochet Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik keek naar het haakwerk van Andres Courreges voor mijn Designer Crochet Project serie.

Haak Quotes

Een paar van de dingen die een aantal slimme mensen zeiden:

"Het maken van tijdloze, unisex ontwerpen die zal doorstaan ​​fysiek en modieus is mijn passie. " - Fibrevolution

"De vacht van de alpaca is een van de zachtste vezels op de markt vandaag. Ofwel Suri of Huacaya zijn even heerlijk om aan te raken. Deze vezel zal hebben de meeste garen liefhebbers koeren eroverheen. De eerste afsnij is het zachtste. "- Holli Friedland

"Niets zegt" thuis "voor mij meer dan een gehaakte Afghaan gemaakt van liefdevolle handen." – Jaybird Designs

"Deze dagen, in plaats van Cobain hebben we de bebaarde Brooklyners kreeg, zoals de gebroeders Mast met hun mooie chocolade. Schilders en musici op zoek naar een fatsoenlijk leven op hun kunst maken, in plaats van om rijk te worden. Mensen die willen hun eigen voedsel te verbouwen, of haak hun eigen spreien. Minder gebruiken en minder, maar om nog meer mooie dingen, en meer met aandacht. Weer, zijn er steeds meer aanwijzingen zijn dat de ambachtslieden proberen om dingen terug naar een meer menselijk te brengen, hanteerbare schaal. " – Maria Bustillos

Haak op Etsy

Ik was liefdevol een freeform crochet jasje van Olgemini die geweldig werk doet.

crochet alpaca shawl 400x364 Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik wens een gehaakte baret en een trui set voor meisjes door Etsy's MagdaleneKnits die dit mooie gehaakte sjaal die ik geniet van kijken naar op Etsy nu gemaakt.

crochet hat 400x612 Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik samen een van mijn favoriete Etsy schatkamers: 1920′s geïnspireerd haak. Een van mijn favoriete verkopers’ werk te zien in de schatkist is DialM die creëerde ook de gehaakte cloche hoed met strik hier getoonde.

Garen

yarn dyeing books 400x143 Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik stelde 3 boeken voor mensen die geïnteresseerd zijn in garen verven, iets wat ik was echt geïnteresseerd in het proberen mezelf rond deze tijd vorig jaar, hoewel ik nooit heb uiteindelijk proberen. Ik moet toevoegen dat naar mijn 2013 to do list! De nieuwste boeken die ik heb gezien komen over het verven van garens zijn De Textile Artist's Studio Handbook Then and Now in Crochet (11/25  12/1) en Hand Spinning en natuurlijke verven Then and Now in Crochet (11/25  12/1) maar ik denk nog steeds dat deze eerste drie raadde ik zou grote middelen.

Wat ik was aan

crochet capelet Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik was haken deze tweekleurige cirkel kap / capelets dat ik hield – en hou nog steeds van!

glass crochet hook Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik noemde 7 dingen op mijn Black Friday wensenlijst als een crocheter. Ik doe elke Black Friday winkelen (hoewel ik ben het aanbieden van een verkoop op mijn boek dit weekend als je!) Maar een ding uit de lijst van vorig jaar dat ik nooit gekregen en zou nog steeds heel graag is een set van glas haaknaalden.

hookedtogether2 500x84 Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik een update van vijf dingen die ik zou zo ver van het geleerde gedeeld Hooked Samen project Ik deed. Ik wil dit project in een bepaalde vorm te doen herleven, maar moeten uitzoeken hoe het minder tijdrovend en ook meer georganiseerd te maken. Ondertussen, Ik blijf met mijn gewone zaterdag link liefde berichten naar alle van de grote haak bloggers online te vieren.

giveaway Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik begon mijn 31 Dagen van Haak Giveaways voor de maand december. Dit jaar plaats ik een doe 12 Dagen van Haak Kerstmis Giveaway.

lunapic 132081412083532 8 Then and Now in Crochet (11/25  12/1)

Ik lanceerde ook mijn 2011 dagelijks Awesome Haak Blogger awards, die ik opnieuw zult moeten doen deze december. Het begon met een award voor Marie van Underground Crafter voor beste haak interviews.

Deze dag in de Haak Geschiedenis

Ik keek op deze datum in gehaakte geschiedenis en vond een artikel uit 1990 ongeveer gevangenis schoonheidssalon programma. De reden dat het kwam in mijn zoektocht is omdat het vermeldt dat er zo weinig geld voor het programma in eerste instantie dat ze moesten het doen en gebruiken haaknaalden om haar te trekken door middel van kappen voor glazuur. Dit hoeft niet echt te maken hebben met haken, maar ik vond het een vondst vermelden waard omdat het laat zien dat zelfs twintig jaar geleden gevangenissen werden erkend dat gevangenen moeten worden met behulp van hun tijd productief en creatief te zijn. In dit geval was het met een schoonheidssalon, maar deze dagen zijn er ook tal van haak programma's in gevangenissen.

Hebt u een van deze berichten vorig jaar missen? U kunt de originelen bezoeken via de links in dit bericht.

pinit fg en rect gray 28 Then and Now in Crochet (11/25  12/1)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: