Geweldige gratis haak patroon voor spiraal haken organisator

Toen ik deed mijn artikel op 10 slimme manieren te organiseren haak haken Ik omvatte een spiraal stof haken organisator dat ik dacht dat keek ontzagwekkend. Ik zag dat er een gratis haak patroon op Ravelry voor iets dergelijks is dat u voor jezelf maken kon. Cool!

Gratis haak patroon

Dit patroon haak wordt genoemd, de toren van Babel omdat wanneer het is alles klaar kijkt het als dit:

spiral crochet hook organizer Terrific Free Crochet Pattern for Spiral Hooks Organizer

Het ontwerp is van Eleanor Howe en het patroon wordt aangeboden als een gratis Ravelry te downloaden.

De versie van de stof

Als je nieuwsgierig naar de organisator dat ik eerst had gezien dat het is de Seabury spiraal organisator:

Zou u meer kans om te kopen van de organisator van de stof of waarschijnlijker haak uw eigen?

pinit fg en rect gray 28 Terrific Free Crochet Pattern for Spiral Hooks Organizer

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!