Geweldig Gratis Haak Patroon voor Spiraal Haken Organizer

door Kathryn op November 21, 2012 · 7 reacties

in Haak Patronen

Post image for Terrific Free Crochet Pattern for Spiral Hooks Organizer

Toen ik mijn artikel over 10 slimme manieren om haaknaalden organiseren Ik omvatte een spiraal weefsel haken organisator dat ik dacht dat zag er geweldig. Ik zag net dat er een gratis haak patroon op Ravelry naar iets dergelijks die je zou kunnen maken voor jezelf. Koel!

Gratis haken Patroon

Dit haakpatroon heet de toren van Babel, want als het allemaal klaar is ziet het er zo:

spiral crochet hook organizer Terrific Free Crochet Pattern for Spiral Hooks Organizer

Het ontwerp is van Eleanor Howe en het patroon wordt aangeboden als een free Ravelry downloaden.

De Stof Version

Als je benieuwd naar de organisator die ik had gezien bent eerst is het de Seabury Spiral Organizer:

Wil je meer kans om de stof organisator kopen of meer kans om uw eigen haken?

pinit fg en rect gray 28 Terrific Free Crochet Pattern for Spiral Hooks Organizer
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
Lynda M O
Lynda M O

IK DEED HET VANDAAG !~! Ik gehaakt dezelfde als jij vandaag tijdens de Jack Frost detective laten zien dat mijn man en ik hebben genoten van het kijken. Ik gebruikte Wol van de Andes door Knit Picks in Pompoen en het kwam perfect koel. Ik gelijmd een leren cirkel naar beneden om de haken te vallen toen ik pakte het op, maar de rest is net als de jouwe.

Heel erg bedankt voor het patroon.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Lynda M O Ik heb eigenlijk nog deze gemaakt, hoewel ik het hebt om in gedachten te doen, maar hield het patroon en dat is waarom ik wilde het hier delen. De leater bodem is volkomen logisch! Ik zou graag een foto van jou te zien als je de kans krijgt!

undergroundcrafter
undergroundcrafter

Bedankt voor het delen van het patroon. Zal ik eigenlijk maken? Wie weet, maar nu het is tenminste een optie :).

janicedavey
janicedavey like.author.displayName 1 Zoals

Grote geslepen idee! i have seen the fabric ones and they are lovely and $$$$ however I have too many needles and sets to realistically consider for organizing. I could see a use for the small crochet Tower of Babel for a table during a class or open knitting night, swatch yarn tasting night.

Trackbacks

  1. [...] Gratis Patroon: Spiraal Haaknaalden Organizer [...]

Vorige post:

Volgende post: