Professionele Skiër Crochets Artikelen te Sponsors In Inspanning Raise $20,000

door Kathryn op November 13, 2012 · 0 reacties

in Haak Nieuws

Post image for Professional Skier Crochets Items For Sponsors In Effort to Raise $20,000

Professional skier Larisa Yurkiw needs to raise $20,000 to cover her national team fees for the upcoming 2012-2013 ski season. She’s joined a fundraising program that helps raise awareness about this need among potential sponsors who want to support Canadian athletes in exchange for personalized gifts. One of the gifts Yurkiw is offering is her own hand-crocheted toques.

Who is Larisa Yurkiw?

Larisa Yurkiw is a 24-year-old member of the national alpine ski team in Canada. She joined the national team in 2005. In 2009 she was named the fastest female ski racer in the world. She was all set to represent Canada at The Olympics the following year but then she had an injury that sidelined her and she’s just getting back into national competitions with a goal of getting to the 2014 Russian Olympics. Yurkiw is al betalen over $10000 jaarlijks in kosten, maar dit jaar wordt het bedrag bijna verdubbeld en ze hoopt om sponsoring te beveiligen om die kosten te dekken.

Wat is dit voor Fondsenwerving Thing?

Yurkiw neemt deel aan een programma waarmee bepaalde Canadese atleten te krijgen 60 dagen na de blootstelling fondsenwerving. Het programma, genoemd Pursu.it, is een nieuwe vorm van financiering crowdsourced (zoals Kickstarter) voor sporters. De site legt uit, “Pursu.it is een platform gewijd aan micro-financiering voor de Canadese atleten. Het is een auto die de wereld van de fans en supporters een persoonlijke band met onze Canadese atleten op hun weg naar succes.”

Net als bij Kickstarter, de mensen die vragen om geld bieden verschillende beloningen en prikkels voor uiteenlopende niveaus van financiële steun. Hoe meer je doneert, hoe beter je prijs. The idea is for the athletes to make the prizes as personal as possible because their fans obviously want to connect with them on that personal level. So for example if you donate $50 she’ll write your name in her ski suit and you canfly down the mountainwith her that way. Voor $1000 she’ll do a Skype call with you and for $5000 she’ll personally hang out with you.

The Crochet

Larisa is also offering crochet hats as one of her incentives. She crochets her own toques to wear on the slopes, usually only making them when she’s feeling like she needs a new color to wear. Echter, she’s decided she’ll gift them to people who give her donations of $250 of meer. Her fundraising period runs through the end of the month so if you want to help out you can pop over to Pursu.it and give a donation.

pinit fg en rect gray 28 Professional Skier Crochets Items For Sponsors In Effort to Raise $20,000
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: