Bekijk een Crafter: 5 Voordelen van Haak voor depressie

door Kathryn op November 15, 2012 · 1 commentaar

in Haak Gezondheid

Post image for One Crafter’s View: 5 Benefits of Crochet for Depression

Ik heb vele malen geschreven over de voordelen voor de gezondheid van de haak en hoe het heeft me geholpen in mijn eigen gevecht met depressie. Maar mijn mening is niet het enige dat telt, natuurlijk, en ik altijd graag zien hoe andere mensen zin wanneer ze praten over hoe haak hen heeft geholpen in hun eigen strijd.

Een tijdje terug Tangle met Tami had een blogpost die ik opgemerkt omdat het eigenlijk gezegd een van mijn posts over haak voor depressie. Tami gelede haar eigen strijd als ze ging door een heel moeilijke tijd. Hier zijn vijf dingen die ze zei over hoe haak haar hielp:

  1. Uitkiezen van de perfecte garen met de perfecte kleuren troost.
  2. De herhaling van het tellen helpt met het OCD neigingen.
  3. “Het gevoel van het garen zacht in de ene hand en metalen haak in de andere geeft me een gevoel van orde.”
  4. Het geeft mij een groot gevoel van eigenwaarde te kunnen om iets productief te doen in het gezicht van depressie.
  5. “Creatief zijn, dat is mijn ziel.”

Deze dingen allemaal ring waar voor mij en het is zeer valideren om te horen andere mensen zeggen ze net zo goed. Hoe heeft haak je geholpen door een moeilijke tijd?

pinit fg en rect gray 28 One Crafters View: 5 Benefits of Crochet for Depression
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
renjac1501
renjac1501

Ik weet waar je vandaan komt, het helpt met mijn depressie ....

Vorige post:

Volgende post: