Één Crafter weergave: 5 Voordelen van de haak voor depressie

Ik heb geschreven vele malen over de voordelen voor de gezondheid van de haak en hoe het hielp me in mijn eigen slag met depressie. Maar mijn mening is niet de enige die telt, Natuurlijk, en ik heb altijd liefde zien hoe andere mensen het zin wanneer ze praten over hoe haak heeft geholpen hen in hun eigen strijd.

Een tijdje terug Kluwen met Tami had een blogpost die ik heb gemerkt omdat het eigenlijk een van mijn berichten over genoemd haak voor depressie. Tami scharnierend haar eigen strijd als ze ging door een werkelijk moeilijke tijd. Hier zijn vijf dingen die ze zei over hoe haak hielp haar:

 1. Plukken uit het perfecte garen met de perfecte kleuren is geruststellend.
 2. De herhaling tellen helpt met de OCS neigingen.
 3. “Het gevoel van het garen zachte in één hand en metaal haak in de andere geeft mij een gevoel van bestelling.”
 4. Het geeft me een geweldig gevoel van eigenwaarde te kunnen iets doen productief in het gezicht van depressie.
 5. “Creatief, dat is mijn ziel.”

Deze dingen alle ring waar voor mij en het is zeer valideren om te horen van andere mensen zeggen hen zo goed. Hoe heeft haak je geholpen door een moeilijke tijd?

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

10 Opmerkingen:

 1. Ik weet waar je vandaan, het helpt met mijn depressie….

 2. Pingback: Haak geneest – Recente nieuws en onderzoek — haak wellust

 3. o mijn gosh! Dit is hoe ik ben geweest in het geheim gevoel voor zo'n lange tijd! Ik ga niet gek dan! Of als ik ben, Ik ben in ieder geval niet langer alleen. Heel hartelijk bedankt.

  • Je bent helemaal niet alleen. Ik dacht dat ik was alleen in het, ook, totdat ik begonnen met het onderzoek voor mijn boek haak opgeslagen mijn leven en andere laten mensen weten en kreeg zo veel verhalen in ruil daarvoor over hoe haak was het helpen van mensen!

 4. Pingback: Alles wat die je wilt misschien weten over hoe haak mensen geneest |

 5. Ik zeker voel dat haak me met angst helpt. Het laat me duidelijk mijn geest op dezelfde manier dat meditatie doet. Ik heb begonnen zelfs bloggen onlangs, en het helpt me het gevoel meer gericht, and overall more content 🙂 I’m glad it helps others the way it’s helped me! Trouwens, hou van de blog.

 6. Alo Pessoas Bonitas!

  O Crochet sempre esteve presente em minha vida. Sou uma pessoa solitaria mesmo no começo de minha vida profissional eu fazia peças que me absorvesse. Utilizo fotos pra executar, não consigo crochetar com receita. Em casa tenho poucas peças pois a maioria dos meus trabalhos foram pra presentear ou vender pra comprar mais linhas. Quando checou a depressão fiquei em estado de só ficar na cama, tomar remédios dormir, até que um dia olhei uma pequena peça que tinha aqui em casa e minha filha mais nova me pediu uma saída de praia, aí comecei a procurar as linhas que tinha em casa e recomecei.
  Sempre usei o fio branco em meus trabalhos e há dois anos descobri as cores. Nossa perdi muito tempo com o branco. Agora a depressão não segura, eu que seguro ela.
  Um abração a todos e continue investindo no crochet.

 7. Pingback: DaniellaJoe's Crochet Mandalas |

 8. Crocheting or knitting a pattern that is interesting enough to keep me entertained but also repetitive gives me a sense of order when there are other things that are a hot mess.

 9. Pingback: Nahtanha's Crochet Mandala |

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *