Één Crafter weergave: 5 Voordelen van de haak voor depressie

Ik heb geschreven vele malen over de voordelen voor de gezondheid van de haak en hoe het hielp me in mijn eigen slag met depressie. Maar mijn mening is niet de enige die telt, Natuurlijk, en ik heb altijd liefde zien hoe andere mensen het zin wanneer ze praten over hoe haak heeft geholpen hen in hun eigen strijd.

Een tijdje terug Kluwen met Tami had een blogpost die ik heb gemerkt omdat het eigenlijk een van mijn berichten over genoemd haak voor depressie. Tami scharnierend haar eigen strijd als ze ging door een werkelijk moeilijke tijd. Hier zijn vijf dingen die ze zei over hoe haak hielp haar:

  1. Plukken uit het perfecte garen met de perfecte kleuren is geruststellend.
  2. De herhaling tellen helpt met de OCS neigingen.
  3. “Het gevoel van het garen zachte in één hand en metaal haak in de andere geeft mij een gevoel van bestelling.”
  4. Het geeft me een geweldig gevoel van eigenwaarde te kunnen iets doen productief in het gezicht van depressie.
  5. “Creatief, dat is mijn ziel.”

Deze dingen alle ring waar voor mij en het is zeer valideren om te horen van andere mensen zeggen hen zo goed. Hoe heeft haak je geholpen door een moeilijke tijd?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen:

  1. Ik weet waar je vandaan, het helpt met mijn depressie….

  2. Pingback: Haak geneest – Recente nieuws en onderzoek — haak wellust

  3. o my gosh! This is how I have been secretly feeling for such a long time! I’m not going mad then! Or if I am, at least I am no longer alone. Heel hartelijk bedankt.

    • You’re not alone at all. I thought I was alone in it, ook, until I started the research for my book Crochet Saved My Life and let other people know and got so many stories in return about how crochet was helping people!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>