Doneren uw haaknaalden, Boeken en garen aan mijn groot Weggevertje

Just a reminder that there is still time to sponsor my 12 Days of Crochet Christmas giveaway for 2012.

Anyone interested in being a part of this giveaway can donate their crochet patterns, haken, boeken, yarn and other items that would be of interest to the crocheters who might win the giveaway. This earns you a sponsor spot on the site, which is great recognition for your Etsy shop, website or blog.

Get the full details here.

pinit fg en rect gray 28 Donate Your Crochet Hooks, Books and Yarn to My Big Giveaway

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!