Haken Door Chronische Vermoeidheid (Debbie's Story)

door Kathryn op November 7, 2012 · 7 reacties

in Haak Gezondheid

Post image for Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbie’s Story)

Een van de dingen die ik zijn bemoedigend crocheters te doen is om hun gezondheid te delen + gehaakte verhalen met anderen. Het is zo belangrijk voor me om een ​​veilige ruimte waar mensen zich prettig delen van deze verhalen kan voelen bieden dus ik ben blij als een lezer gaat akkoord om hun verhaal te vertellen hier op mijn blog. Vandaag hebben we Debbie's verhaal.

bear 400x533 Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)

Debbie's Story

In haar eigen woorden, Debbie vertelt:

“Ik heb gehaakt in en uit door uit mijn leven. (Ik ben nu 46). Vorig 
 jaar had ik een plotseling verlies van ijzer; (Ik had geen ijzer in mijn bloed). Door deze 
, Ik heb nu last van chronische vermoeidheid van de schok aan mijn 
 systeem. In het afgelopen jaar, Ik heb helemaal uitgeput 
 voortdurend gevoeld en de drang om voortdurend te slapen is erg sterk.

Gelukkig, mijn haken geeft me iets te concentreren op en toen ik 
 de behoefte voelen om te slapen, Ik pak mijn haak en wol en off I go. Ik duw 
 mezelf om nog een half uur te doen, een uur … tot een dag 
 voorbij is, dat ik niet weg hebben geslapen.

Ik ben er heel eclectisch in wat ik maak … uit Afrikaanse poppen voor weeshuizen in Kwazi-Zulu om Snatchels voor volwassen 
 winkels … en alle dingen in tussen. Ik moet zeggen, ik ben nu geobsedeerd door 
 haken en ben heel dankbaar dat mijn oma me geleerd als een klein kind 
 … anders had ik denk dat ik kan gewoon uiteindelijk slapen mijn leven weg.”

geisha Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)

Leuk feitje: Debbie's zoon ontmoette Lady Gaga en gaf haar een van Debbie's Snatchels!

banana 400x236 Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)

Debbie zei dat haar zus heeft soortgelijke medische problemen en is ook een fervent breister.

Haak voor Chronische Vermoeidheid

Chronische vermoeidheid is een aandoening op zich en kan ook een symptoom van vele verschillende gezondheidsproblemen zijn. Ik heb met vermoeidheid in relatie tot bloedarmoede worstelde mezelf (Ik heb nu ijzer pillen) en het is ook een complicatie van depressie, dus ik heb behandeld met het op die manier zo goed. Ik weet uit eigen ervaring dat het enorm frustrerend omdat je echt wilt een verscheidenheid van verschillende dingen doen, maar je lichaam flat out zal je niet teleurstellen, want het is gewoon te moe.

crochet chicken 400x261 Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)

Ik denk dat de haak een groot vaartuig voor mensen die met chronische vermoeidheid kan zijn. Het is een low-energy ambachtelijke zodat je het kunt doen, zelfs wanneer je lichaam weerstand en gewoon willen rust. Haak is iets dat je gemakkelijk neer kunt zetten in het midden van het werk (in tegenstelling tot houtbewerking of de bouw modelauto's waar de stappen follow-through vereisen vaak voordat lijm droogt zeggen, bij voorbeeld). Haak is iets wat je kunt zelfs doen, als Debbie heeft gezegd, in bed. Soms met chronische vermoeidheid je nodig hebt om te rusten en in bed maar je hoeft niet echt nodig om te slapen.

crochet tea pot cozy 400x304 Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)

En natuurlijk, ook al is het een vrij eenvoudige ambacht dat veel energie niet nodig, je kan enorm productief zijn. U kunt een groot punt haken na verloop van tijd of haak vele kleine voorwerpen. U kunt doneren deze items, zoals de Afrikaanse poppen die Debbie maakt voor weeshuizen. U kunt items als cadeau voor mensen in je leven, ook degenen die kunnen worden oppakken van de speling rond het huis tijdens uw downtime. U kunt items voor jezelf maken als een vorm van zelf-liefde. Dit klinkt als een klein ding, maar als iemand van ons die heeft gehaakt door een ziekte weet dat het een enorm krachtig ding kan zijn.

Deel uw verhaal

Heeft u een gezondheidsprobleem? Heeft u haak? Wilt u uw verhaal hier op de blog te delen? Meer informatie hier.

Noot: Alle van de haak werk hier is gedaan door Debbie.

pinit fg en rect gray 28 Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
sallybluestar
sallybluestar

dank je voor het delen - i'm also 46 and suffer chronic fatigue after mumps and crochet to stay awake - amazing benefits !!

AnnMurphy
AnnMurphy

Great story. And I love the chicken! Waar heb je het patroon te vinden? Crochet keeps me focussed on life so that I can manage my life here in Egypt. I have always been a knitter and only recently learned to crochet but I love it. It keeps my creative money open in a culture where it does not exist!

AnnMurphy
AnnMurphy

@AnnMurphy Hi Debbie, just got this. It was in my spam!!! Veel dank. I will check this out. I tend to fiddle with patterns too!!!

Trackbacks

  1. [...] alsmede een symptoom van andere ziekten. Ik heb geschreven over dit vóór, ook wanneer ik deelde Debbie's Story. Maar ik wilde jullie wijzen op een andere verwante verhaal van vandaag, evenals herhalen hoe het komt dat [...]

Vorige post:

Volgende post: