Haak Red: Stiksels naar Battle Heart Disease

door Kathryn op November 8, 2012 · 5 reacties

in Haak Nieuws

Post image for Crochet Red: Stitching to Battle Heart Disease

Stitch Rood, een Jimmy Beans Wol project, maakt gebruik van handwerken te helpen strijd hartziekten. Ik was opgewonden om te horen dat ze werken aan een Haak Rode patroon boek als onderdeel van dit project.

Stitch Rood

stitch red Crochet Red: Stitching to Battle Heart Disease

Stitch Rood is een nationale campagne om de bewustwording over hart-en vaatziekten verhogen en aan het publiek over hoe u deze aandoening te voorkomen opvoeden, die de #1 moordenaar van vrouwen. Het doel is om mensen te helpen realiseren wat factoren spelen in de verhoogde kans op het krijgen van hart-en vaatziekten en mensen te stimuleren om een ​​gezondere levensstijl te nemen om deze te voorkomen aandoening te voorkomen. Dit wordt gedaan door middel van bewustwording specifiek binnen de needlearts gemeenschap.

De rol van Needlearts in Stitch Rood

Hier zijn enkele van de manieren waarop mensen in de vezelkunsten industrie helpen met Stitch Rood:

  • Fabrikanten zijn het creëren van producten die gelabeld Stitch Rood en een deel van de opbrengst gaat naar de Stichting voor de National Institutes of Health profiteren ter ondersteuning van The Heart Truth.
  • Ontwerpers hebben dezelfde patronen creëren, of branding hun bestaande patronen, met Stitch Rood naar dezelfde stichting ondersteunen.
  • Plaatselijke garen winkels dragen deze producten en hosting gebeurtenissen om hen heen te helpen bewust te maken van het programma en het onderwerp van hart-en vaatziekten verhogen.

Haak Red

Een nieuwe kok genaamd Knit Rood naar buiten is gekomen, dat is onderdeel van het Red Stitch project. Co-auteur van Jimmy Beans Wol eigenaar Laura Zander heeft dit boek “30 in het oog springende, rood, hart-gezondheid geïnspireerde kledingstukken, accessoires en hun patronen, evenals persoonlijke verhalen over hart-en vaatziekten van de industrie grootheden” alsmede “geeft ook tips, middelen en recepten voor de Amerikaanse geleverd hart-gezond leven. Department of Health and Human Services Office op de gezondheid van vrouwen, National Heart Lung and Blood Institute (NHLBI) en NHLBI's campagne–The Heart”. Ik herken een aantal van de namen van medewerkers van het boek, waaronder Tanis Gray, Kim Hargreaves, Debbie Bliss, en Nicky Epstein.

Knit Red klinkt geweldig, maar ik ben natuurlijk een breister die niet breien zodat hij alleen klonk aardig voor me in een passerende soort manier. Wat ik was super enthousiast om te ontdekken is dat er nu een Haak Rode boek in de maak, geprojecteerd voor een release datum van ongeveer een jaar vanaf nu. Ik kijk uit naar het zien van wie de ontwerpers zijn voor dit boek als het zich ontwikkelt.

Kent u iemand die is getroffen door hart-en vaatziekten weten? Deel uw liefde voor hen in de reacties hieronder!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Red: Stitching to Battle Heart Disease
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] onlangs schreef over de Stitch Red project, die een boek gepland voor omvat 2013 vrijlating riep Haak Rode. Dit project is bedoeld om [...]

  2. [...] Rood werkt hard aan The Today Show te krijgen. Ik heb gezegd dit project voor een paar keer; het is met behulp van handwerken om het bewustzijn voor gezondheid van het hart te verhogen. Ze werken [...]

  3. [...] de schreeuw geven al aan de inspanningen van de crocheters en breiers die hielp de Stitch Rode campagne voldoen aan de doelstelling van het krijgen van vermeld op The Today Show herkennen. Ik had in een link liefde wens laatstgenoemde [...]

  4. [...] schreef over de Sew Red project, een-naai-gerelateerd project van dezelfde mensen die doen het Haak Rode project allemaal om het bewustzijn over het hart te verhogen [...]

  5. [...] Rood. Ik heb je al eerder gezegd over dit boek uit de serie Stitch Red, een Jimmy Beans Wol project om gezondheid van het hart het bewustzijn te verhogen door middel van het bewerken. Het boek is te wijten [...]

Vorige post:

Volgende post: