Door Hand Magazine en De Haak Revolution producten

door Kathryn op November 9, 2012 · 1 commentaar

in Haak Nieuws

Post image for By Hand Magazine and The Crochet Revolution Products

Ik in het voorbijgaan in een recente link liefde roundup vermeld dat door het tijdschrift Hand een artikel van mij in hun debuut kwestie had opgenomen. Dit is een geweldig nieuw tijdschrift, hoewel, dus ik wilde er zeker van om u een beetje meer over vertellen.

Door Hand Magazine

Door Hand Magazine is een gloednieuw tijdschrift, gelanceerd dankzij crowdsourced financiering, vieren elk aspect van een handgemaakte manier van leven. Het is een print magazine dat is ook beschikbaar digitaal. In de brief van de opening kwestie van de redactie vertelt over de magie van de mogelijkheid om iets uit niets te maken, de magie die we ervaren als we ervoor kiezen om dingen te maken met de hand in plaats van het kopen van afgewerkte producten. Het magazine bevat artikelen en tutorials voor alle soorten hobbies, koken, tuinieren, DIY gebouw en meer. Ik was echt vereerd dat ze begrepen mijn artikel over de gezondheidsvoordelen van crafting in hun debuut kwestie, want dit is iets wat ik ben echt trots om een ​​deel van zijn. Door Hand Magazine is een kwartaalblad; het volgende nummer is ingesteld voor het voorjaar 2013.

Door Hand T-shirts en posters

Naast het tijdschrift, Door Hand heeft een aantal leuke limited edition T-shirts en posters gemaakt voor mensen die willen verkondigen aan de wereld dat ze deel uitmaken van de handgemaakte revolutie. Natuurlijk, het is de gehaakte we geïnteresseerd in hier:

crochet revolution 400x470 By Hand Magazine and The Crochet Revolution Products

Maar ze hebben nog andere ontwerpen ook, Ieder van deze factoren zijn beschikbaar als een full-size poster of als een T-shirt:

handcrafted By Hand Magazine and The Crochet Revolution Products

Waarom hebt u gekozen voor deelname aan de handgemaakte manier van leven?

pinit fg en rect gray 28 By Hand Magazine and The Crochet Revolution Products
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: