Bellevue Arts Museum Kunst exposeren omvat Jo Hamilton haak

Ik heb wat krediet geven het Bellevue Arts Museum, die haak werk in meerdere tentoonstellingen in de afgelopen jaren heeft gekenmerkt. Op dit ogenblik is er een tentoonstelling gaande genaamd hoge Fiber dieet dat viert de vezel kunsten en omvat enkele haak, including the work of terrific portrait artist Jo Hamilton.

About Bellevue Art Museum

Bellevue Arts Museum (BAM) is a unique museum in that it focuses on the intersection between art, design and craft. Ik hou van dit! I mentioned this museum before when Nathan Vincent had work featured in a multi-artist exhibit there. I also mentioned an exhibit called De mysterieuze inhoud van zachtheid that was at Cornell but I should mention now that it was first shown at Bellevue Art Museum. Bellevue Art Museum is located in Bellevue, Washington here in the US.

About High Fiber Diet

A current exhibition at BAM is High Fiber Diet, which opened last month and runs through February.

Van de website:

With its versatility and ready availability, fiber has long had its firm place in the Do-It-Yourself movement, yet is often underexposed in the traditional art world. Shining a spotlight on fiber art created in the Northwest, BAM Biennial 2012: High Fiber Diet celebrates both the region’s rich traditions as well as new expressions, where concepts of art and craft merge.

Jo Hamilton Crochet in this Exhibit

Crochet portrait artist Jo Hamilton created work that was used in the promotional poster for the exhibit.

She also has work on display in the exhibit.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: November in Review — haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>