Bellevue Arts Museum Kunst tentoonstelling omvat Jo Hamilton Haak

door Kathryn op November 29, 2012 · 1 commentaar

in Haak Art

Post image for Bellevue Arts Museum Art Exhibit includes Jo Hamilton Crochet

Ik moet wat krediet te geven aan het Museum Bellevue Arts, die haak werk is te zien geweest in verschillende exposities in de afgelopen jaren. Op dit moment is er een tentoonstelling gaande genaamd vezelrijk dieet dat de vezelkunsten viert en doet ook enkele haak, including the work of terrific portrait artist Jo Hamilton.

About Bellevue Art Museum

Bellevue Arts Museum (BAM) is a unique museum in that it focuses on the intersection between art, design en ambacht. Ik hou van deze! I mentioned this museum before when Nathan Vincent had work featured in a multi-artist exhibit there. I also mentioned an exhibit called De Mysterious Inhoud van Zachtheid that was at Cornell but I should mention now that it was first shown at Bellevue Art Museum. Bellevue Art Museum is located in Bellevue, Washington here in the US.

About High Fiber Diet

A current exhibition at BAM is High Fiber Diet, which opened last month and runs through February.

Uit de website:

With its versatility and ready availability, fiber has long had its firm place in the Do-It-Yourself movement, yet is often underexposed in the traditional art world. Shining a spotlight on fiber art created in the Northwest, BAM Biennial 2012: High Fiber Diet celebrates both the region’s rich traditions as well as new expressions, where concepts of art and craft merge.

Jo Hamilton Crochet in this Exhibit

jo hamilton crochet art poster Bellevue Arts Museum Art Exhibit includes Jo Hamilton Crochet

Crochet portrait artist Jo Hamilton created work that was used in the promotional poster for the exhibit.

jo hamilton crochet portrait Bellevue Arts Museum Art Exhibit includes Jo Hamilton Crochet

She also has work on display in the exhibit.

pinit fg en rect gray 28 Bellevue Arts Museum Art Exhibit includes Jo Hamilton Crochet
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

Vorige post:

Volgende post: