Ben je van Dolce en Gabbana of The Sak Haak?

door Kathryn op November 23, 2012 · 10 reacties

in Haak Fashion

Post image for Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?

Vorige week schreef ik over de gehaakte handtassen, schoenen en accessoires van het merk De Sak. Enkele van de items die ze maken deed me denken aan de Zoet & Gabbana haak items die ik hier heb vermeld op de blog in de post. Ik dacht dat ik een roundup doen vergelijkt enkele van de D&G haak om een ​​aantal van The Sak haken en dan vraag je … welk merk heb je zin in hebt is meer jouw stijl?

De Oma Vierkante Bag

designer granny square bags Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?

De Little Black Bags

designer crochet bags Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?

De Cross-Body in Neutral

cross body crochet bag Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?

Haak Schoenen

designer crochet shoes Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?

Dus wat wat is?

Alles wat je ziet op de linkerkant is hier Dolce en Gabbana haak. Alles aan de rechterkant is van The Sak.

Neem de Poll

Noot: Ik heb geprobeerd om een ​​online poll zetten hier en het lijkt niet te werken, zodat u kunt gewoon laten commentaar hieronder als u daar zin in heeft!

De Prijs

Zou het je antwoord veranderen helemaal als ik je vertelde dat de gemiddelde Dolce en Gabbana handtas kost meer dan $1500 terwijl De Sak is geprijsd onder $100 per zak? Het verschil in de schoen prijzen vergelijkbaar.

pinit fg en rect gray 28 Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
Dana
Dana

Ik heb deze haat-liefde verhouding met de oma plein ... De zinsnede roept in mijn gedachten, visuals uit mijn jeugd in de jaren '70 met verbrande oranje en groene avocado ... maar als ontwerper en crafter, Ik kan de eenvoud van de uitvoering, maar de complexiteit en de weidsheid van de mogelijkheden waarderen! Persoonlijk advies: Handtassen en schoenen passen altijd ... Ik verkies de eenvoudige, klassieke look van The Sak.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

Ik heb gehoord dat veel mensen zeggen dat over de oma plein. Ik ben geboren in 1980 mezelf dus ik heb niet echt die verwijzingen uit mijn eigen jeugd en als gevolg daarvan de oma plein in dat soort stijl voelt erg retro-cool voor mij. :)

JoyHarmon2
JoyHarmon2

Ik hou van de Sak zakken. Prijs terzijde Ik denk dat ze schonere lijnen en gewoon een meer gepolijste look. Het gebeurt soms wanneer hoge ontwerpers imiteren ambacht. Ze kunnen gewoon niet goed genoeg met rust laten, ze hebben om het er een beetje smakeloos, zodat iedereen weet dat het "handgemaakt". Ik had eens een wever vriend die wat werk voor een modeontwerper deed, ze wilde dat ze fouten maken op doel. Ze vond het niet leuk dat helemaal.

kmckown58
kmckown58

Behalve de oma vierkanten tassen (die ik niet graag) Ik hou van de Sak's stuff meer dat de D & G. Met het prijsverschil is het een no-brainer, zelfs als ik niet meer leuk. :)

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@kmckown58 Zo interessant omdat die oma vierkante tas is een van de meest populaire dingen die ik heb geplaatst op deze site in het verleden. Ik hou van hoe we allemaal onze eigen stijl.

Trackbacks

  1. [...] ook gedaan profielen van hun designer haak en vergeleken dat werk aan de veel-meer-betaalbare haak van The Sak (zichtbaar aan de rechterzijde [...]

Vorige post:

Volgende post: