5 Manieren Haak Gered Mijn Leven Werken

door Kathryn op November 23, 2012 · 0 reacties

in Mijn haak boeken

Post image for 5 Ways Crochet Saved My Life Works

Last month Annette Graf of The Examiner reviewed my book, Haak Saved My Life. The book has gotten many positive reviews but this one stayed with me. I think it’s because Graf did such a good job of highlighting some of the key reasons that this book is important to me and some of the ways that the book seems to be a success in terms of meeting the goals that I had for it as I wrote it.

Hier zijn 5 ways the book seems to be working as evidenced by Graf’s review:

  1. The point of sharing my own story was to offer it as inspiration to others. In sharing so much of my own history of depression I did worry that I would come across as self-pitying or just plain pathetic but I aimed to show how any individual can go through a truly difficult life-threatening time and come through on the other side. Graf says, “The author’s story is fascinating and beneficial to others dealing with their struggles with depression and finding ways to cope through the pain.
  2. I wanted the book to be relatable and felt others’ personal stories were important to share to make that happen. Graf says, “The personal stories told along with the ways crafting and crochet will help others relate to the people featured in the book.She adds that it’s great even if you arejust looking for someone else that is willing to share their story about the struggle with illness or mental health issues.”
  3. Despite the title, you don’t have to be a crocheter to understand the book. I definitely geared it towards people who love to crochet. Echter, the methods of healing discussed in the book, such as mindfulness, can be achieved with other crafts, ook. Graf says, “Don’t let the word “crochet” in the title deceive you because the book is much more than that. It covers the entire aspect of how to heal by using other methods proven effective in many different conditions.
  4. I wanted the book to be easy to understand. Het bestrijkt een veel mentale gezondheid onderwerpen en enkele wetenschap, maar ik wilde er zeker van dat mensen gemakkelijk dit kan begrijpen door de taal die ik koos. Graf bevestigt toen ze noemt het een “makkelijk te lezen boek”.
  5. Het boek is bedoeld voor mensen die door veel verschillende dingen. Ik wilde mensen te stimuleren om zichzelf te krijgen in een betere ruimte door een verbintenis tot zelfzorg door crafting, ongeacht hun eigen specifieke problemen. Graf zegt dat het boek “een geweldige bron voor iedereen die je kent, dat kan wat extra hulp bij de genezing nodig hebben en om naar een betere plek”.

Hier krijg je een kopie van Haak Saved My Life voor jezelf of een geliefde vandaag.

pinit fg en rect gray 28 5 Ways Crochet Saved My Life Works
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: