De Haak Kims: Kim Guzman and Kim Werker

door Kathryn op Oktober 29, 2012 · 9 reacties

in Haak Nieuws

Post image for The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Ik heb onlangs een virtuele wereld faux pas. Ik omvatte een link naar een artikel van gehaakte schrijver Kim Werker in mijn link liefde roundup. Ik mensen altijd op de hoogte wanneer ze zijn geschreven over op mijn blog dus ik Kwam in mijn gmail en een nota aan … Kim Guzman. Ik had per ongeluk verwisseld de online identiteit van deze twee haken Kims in mijn gedachten. Kim Guzman was super aardig over het en legde uit dat mensen weten dat de hele tijd en zijn daarmee voor jaren.

Toch, Ik voelde me een beetje slecht. Allereerst, Ik had eigenlijk van bewust geweest dat ik soms vermengd deze twee in mijn hoofd, zodat ik altijd actief geprobeerd om aandacht te besteden bij het vermelden van een of de ander op de blog. Maar meer dan dat, I think that each of these women does terrific work on her own and each has a blog I like so they totally deserve for people to individually remember who each of them is! I figured the best way to rectify the situation was to sit down and write a profile of each of these women, highlighting their terrific work. At the very least, this should drill into my own mind who I’m referencing each time I want to share something new from one of them!

Haak Kim: Kim Guzman

crochet kim 400x127 The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Laten we beginnen met Kim Guzman. She is a crochet and knit pattern designer who also does technical editing; veel van haar werk (maar zeker niet allemaal) is in de niche van Tunesische Haak. Kim’s newest book is Tunisian Cables to Crochet The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker.

What Kim especially loves is using unusual stitches in her designs, some of which she makes up herself and some of which she locates in vintage patterns. She provides video tutorial steun voor haar patronen die deze unieke steken gebruiken. Ze geeft ook online lessen door Annie's. Kim Guzman's blog is de razend naam AVI's 'N Chains.

Kim Guzman verkoopt haar ontwerpen door een paar verschillende plekken, waaronder haar eigen online winkel Kimane Designs, die ze gelanceerd in 2005. Hier zijn een paar van haar haak patronen:

kim guzman crochet top The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Clarice gehaakte top

mariposa kim guzman 400x533 The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Mariposa shawl

tunisian crochet scarf kim guzman The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

GeoScarf

Kim Guzman maakt gebruik meestal de online handvat CrochetKim en is te vinden op Ravelry, Facebook, Tjilpen, en Pinterest onder die naam. Dus als je merkt dat je denkt over ontwerper “crochetkim” en Tunesische haak is er een goede kans dat je denkt van Kim Guzman.

Haak Kim: Kim Werker

crochet kim werker 400x100 The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Kim Werker is een ambacht schrijver, blogger en spreker. Ze was de redacteur van Interweave gedurende twee jaar, te beginnen in 2006. She launched the CrochetMe online magazine, which she ran until 2008 when she sold the site to Interweave. She co-hosted the first three seasons of Knitting Daily TV. She has written many articles on various topics related to crafting, has authored/ co-wuthored at least half a dozen titles and currently works as a freelance craft book editor. She blogs about crafts on the Kim Werker website.

Here is a glance at 3 of Kim’s crochet books:

kim werker crochet book The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Interweave Presents Crocheted Gifts: Irresistible Projects to Make & Give The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

kim werker crochet The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Haak Me The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

get hooked crochet kim werker 400x429 The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Get Hooked: Simple Steps to Crochet Cool Stuff The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Kim Werker is currently especially passionate about the Mighty Ugly Project, through which she facilitateshands-on and discussion-based workshops that help people confront their creative demons, experimenteren met nieuwe benaderingen van creatieve expressie, en het opbouwen van vertrouwen in wat ze doen.”

Kim Werker meestal gebruikt de online handvat kpwerker en is te vinden op Ravelry, Pinterest, Tjilpen en Facebook onder die naam. Dus als je merkt dat je denkt van ambachtelijke schrijver en creativiteit leider “kpwerker” je denken van Kim Werker.

Andere Haken Kims

Gewoon voor de lol, hier zijn enkele andere Kims die haken:

Did I miss any crochet Kims that you know of? Give them a shout out in the comments below!

pinit fg en rect gray 28 The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter like.author.displayName 1 Zoals

I think you have made up for your mistake. Meer, things like this happen a lot with emails because you type in Kim and the first one that pops up gets the message :).

Trackbacks

  1. [...] the Curling. Kim Guzman (@ Crochetkim) explains that Tunisian crochet curls and gives 11 tips to stop it from happening. [...]

  2. [...] in de CraftSocial maandelijkse Twitter chatten hostedby @ pengintrax en @ zenofmaking met gastspreker @ kpwerker en ze hebben het transcript van dat praatje gedeeld, die allemaal ging over [...]

  3. [...] vriendelijk deed een post over de promotie en hebben de optie om een ​​PayPal donatie geven. En dan Kim Werker vriendelijk “flattred” mij vandaag. Dus dat inspireerde mij om mijn flattr widget toe te voegen aan de zijbalk [...]

  4. [...] Guzman, Haak Kim, is een haak-en brei patroon ontwerper die doet ook technische redactie; veel van haar werk (maar [...]

  5. [...] Ik hou van de felle kleuren op deze meisjes’ gehaakte rok, een gratis Caron patroon door @ crochetkim [...]

Vorige post:

Volgende post: