Plastic zak haak kunst van Jerry Bleem

Kunstenaar Jerry Bleem, die ik onlangs in mijn artikel op genoemd 20 Awesome mannelijke Crocheters, is er een tentoonstelling binnenkort. Het stuk hierboven zal worden featured in die tentoonstelling. The flowers you see here are all crocheted from plastic bags.

The exhibit will be at Packer Schopf Gallery in Chicago, starting November 2, 2012 and running through December 29th. Check it out if you’re in the Chicago area this fall! The gallery has online galleries of some of his other work, such as his Allegiance series, which is crocheted with American flags.

Overigens, Packer Schopf Gallery has also shown work by another crochet artist I’ve highlighted here before, Laurel Roth.

pinit fg en rect gray 28 Plastic Bag Crochet Art of Jerry Bleem

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!