Plastic zak haak kunst van Jerry Bleem

Kunstenaar Jerry Bleem, die ik onlangs in mijn artikel op genoemd 20 Awesome mannelijke Crocheters, is er een tentoonstelling binnenkort. Het stuk hierboven zal worden featured in die tentoonstelling. De bloemen die u hier ziet zijn alle haakwerk van plastic zakken.

De tentoonstelling zal worden op Packer Schopf Gallery in Chicago, vanaf November 2, 2012 en uitgevoerd door 29 December. Check it out als je in het Chicago gebied dit najaar! De galerie heeft online galerijen van sommige van zijn andere werk, zoals zijn Trouw serie, die is haakwerk met Amerikaanse vlaggen.

Overigens, Packer Schopf Galerij heeft ook werk van een andere haak kunstenaar ik hier vóór gemarkeerde weergegeven, Laurel Roth.

pinit fg en rect gray 28 Plastic Bag Crochet Art of Jerry Bleem

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!