Plastic zak haak kunst van Jerry Bleem

Kunstenaar Jerry Bleem, die ik onlangs in mijn artikel op genoemd 20 Awesome mannelijke Crocheters, is er een tentoonstelling binnenkort. Het stuk hierboven zal worden featured in die tentoonstelling. De bloemen die u hier ziet zijn alle haakwerk van plastic zakken.

De tentoonstelling zal worden op Packer Schopf Gallery in Chicago, vanaf November 2, 2012 en uitgevoerd door 29 December. Check it out als je in het Chicago gebied dit najaar! De galerie heeft online galerijen van sommige van zijn andere werk, zoals zijn Trouw serie, die is haakwerk met Amerikaanse vlaggen.

Overigens, Packer Schopf Galerij heeft ook werk van een andere haak kunstenaar ik hier vóór gemarkeerde weergegeven, Laurel Roth.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

9 Opmerkingen:

  1. Oh wow! Dit is zo verbazingwekkend! We gebruiken plastic zakken te lopen een pilot workshop morgen, onderwijs van behoeftige vrouwen in de Gemeenschap, hier in Jeddah, Saudi-Arabië, te recycleren hen. Zij zullen worden Haakvideo hen en ze te verkopen! Zo opgewonden om een deel van iets als dit! En haak ontwerpers en kunstenaars zoals Jerry Bleem zijn dergelijke een inspiratie voor ons! dianarayyan

  2. @fruitfulfusion 10 grijs #PlasticBags werden gesneden tot nu toe en meer 10 wachten voor morgen #Trochet #Msaweya … Kan niet wachten! #Ateeq

  3. Ik kan niet geloven dat die zijn gemaakt van zakken! True art at its best 🙂 Thanks for stopping by my blog & commentaar gisteren! ~ Nadir ~

  4. Pingback: Donderdag gedachten van inspiratie « craftgirl78

  5. Pingback: Haak Link liefde: Beste posten van de Week — haak wellust

  6. Pingback: Hedendaagse haak kunstenaars | Art BlogArt Blog

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *