Ik ging door deze fase een tijdje terug waar ik kreeg geobsedeerd met Haakvideo rookkanalen. Hier in San Francisco is het vaak koud en ik draag bijna altijd lagen om rekening voor temperatuurveranderingen in de verschillende microklimaten tussen buurten zodat rookkanalen geweldig zijn te. Zij nemen minder ruimte dan sjaals, Dus als ik het opstijgen ik het gemakkelijk in mijn tas gooien kan, maar ze zijn net zo warm en gezellig.

Het had een tijdje geleden dat ik was gegaan door die cowl fase en ik heb niet had gemaakt een haak cowl sindsdien. Maar ik hield dit garen die zat in een glazen kom op bekeek mijn open haard mantel en proberen om erachter te komen wat ik wilde maken met het. Ik begon een haarspeld kant sjaal, maar voor sommige reden dat niet het gevoel goed is voor dit garen. Zijn en ik beschouwde waardoor het een gedeelte van een deken (Ik had een skine van over 300 werven) maar vervolgens besloten dat ik niet nodig nog een andere helft-gedaan deken rond hier. Dus toen kwam het aan me dat het zou een mooie garen voor een nieuwe haak cowl.

Ik maakte deze cowl de manier waarop ik veel van hen maken, dat is een lange rechthoek maken, beginnend met een keten dat de lengte wilt ik laten teruglopen rond mijn nek. Ik haak rijen totdat ik de hoogte van cowl die ik wil hebben. In dit geval heb ik een heleboel hdc haak rijen (omdat ik hou echt van dat steek) en dan perodically ik zou doen een rij van meer steken (Er zijn sommige dc, TC en dubbele treble rijen).

Zodra ik heb de hoogte die ik wil, Ik zette de twee korte uiteinden samen en naad het omhoog. Meestal gebruik ik schelpen aan het maken van een decoratieve naad; Deze keer heb ik gekozen voor het gebruik van clusters – één van beide manier een textuur effect sorteren van soortgelijke knoppen heeft. De kap is super comfortabele. Dat is te danken aan het geweldige garen dat ik heb gebruikt. Het is een hand-geverfd garen van een lokale bedrijf genaamd Oprechte schapen, die ik gekocht van hun grote stand op een ambachtelijke eerlijke afgelopen winter. Het type garen wordt genoemd Lichtgevende en het is een DK gewicht garen van 85% Polwarth wol en 15% Tussah zijde. Zo lekker. De kleur die ik heb heet Winter's Night, Wat is een warme paars-grijze tint dat zeer geavanceerde voelt.

Ik houd van de kleur en het gaat om te gaan met veel verschillende dingen die ik heb in mijn kast, dus ik heb een gevoel dat ik ga krijgen een heleboel slijtage uit deze nieuwe haak stuk. Nu nodig heb ik gewoon om te beslissen wat volgende haak …

Author

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

15 Opmerkingen

 1. Het is erg leuk – Ik kan vertellen dat het garen is zacht uit de manier waarop die het gordijnen rond uw nek. De schelpen op de naad was een goede keuze. Een fijne dag. :)

 2. Ik was net als, Wat zijn ze? knoppen? ze echt uitzien als knoppen die bobble steken, aardige aanraking! mooi cowl :) Die kleuren zijn mooi, de grijze is erg mooi, maar ik zou hebben problemen met het maken van een keuze zeker. Ik maakte een cowl met de draai de andere dag in licht blauw en rood (pleinen samengevoegd) en dan is promply gemorst wat te eten op het, Grrr.

  • @carolmckayau merci! Ik hou van rookkanalen deze manier waar ik het werk als een rechthoek en vervolgens zet ze twee samen eindigt en maken een decoratieve rij van “knoppen” met behulp van bobbels, clusters, of zelfs shell steek. Het is een favoriet van mij, die u op een perceel van mijn rookkanalen ziet als je goed kijkt. :)

 3. Hi Kathryn… Liefde, liefde, hou van uw nieuwe cowl! De kleur is mooi en het kijken zo zacht en comfortabel. Ik ga proberen een zoals het en hoop dat het zo mooi uit komt!
  Ik ben momenteel op een cowl jag en zou nooit hebben gedacht aan het gebruiken van de shell, cluster of bobbel aan de naden. Zeer slim en zo schattig. Hou gewoon van het. Bedankt voor al het werk dat u doet om informatie te verzamelen.

  • @Mheintz Bedankt voor uw interesse in mijn haak cowl. Dit was eigenlijk gewoon een cowl die ik gemaakt heb mezelf met behulp van wat ik voelde als op het moment dus er geen bepaald patroon voor het is steken.

   Ik maakte deze cowl de manier waarop ik veel van hen maken, dat is een lange rechthoek maken, beginnend met een keten dat de lengte wilt ik laten teruglopen rond mijn nek. Ik haak rijen totdat ik de hoogte van cowl die ik wil hebben. In dit geval heb ik een heleboel hdc haak rijen (omdat ik hou echt van dat steek) en dan perodically ik zou doen een rij van meer steken (Er zijn sommige dc, TC en dubbele treble rijen).

   Veel plezier ermee!

Write A Comment