Vijf Crafters’ Huizen Ik zou graag hebben een Haak Retreat At

door Kathryn op Oktober 9, 2012 · 3 reacties

in Haak Nieuws

Post image for Five Crafters’ Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

Ik hou van mijn huis. Het is gezellig en comfortabel. Ik heb al mijn favoriete plekken om te lezen en te haken en te werken. Maar soms ziek van je eigen huis krijg je, maakt niet uit hoeveel je het daar hou. Soms wil je gewoon gaan ontspannen in iemand anders is helemaal prachtige ruimte dat is niet je eigen. Dat is waarom we gaan op vakantie (en misschien wel blijven in plaatsen als de gebreide en gehaakte kamer in Hotel Pelirocco!)

Soms fantaseer ik over het besteden van een lang weekend vakantie in de super creatieve huizen van ambachtslieden die ik heb gezien die visuals van hun ruimte gedeeld op hun blogs. Dit zijn mensen die hebben een prachtig mooi, zoek woningen die zijn gevuld met een prachtig gevoel voor stijl. Ik heb het gevoel alsof ik heb een weekend daar ik thuis zou komen doordrenkt met hun creatieve geesten!

Hier is een blik op vijf van die sluwe huizen Ik zou graag terug te trekken:

1. Creatieve Carmelina

crochet bathroom Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

Alles over de Canadese woning van blogger Creatieve Carmelina fluistert serene creativiteit om mij! Hier is een video rondleiding door haar atelier ruimte:

2. Lucy van Attic 24

bedtime crochet 400x599 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

kitchen 400x599 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

attic 24 cushions 400x300 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

C'mon, je weet dat je hebt nagedacht over het stellen van Lucy van Vliering 24 als je verblijf kan komen in haar huis, zelfs als je haar niet kent! (Of ben ik de enige … ?) Hoewel ik moet zeggen dat zou ik maar niet beslissen of ik wilde blijven in de 100 jaar oude Victoriaanse huis woont ze in in Noord-Engeland of gaan reizen in leuke caravan van de familie met hen:

crochet caravan cushions 400x300 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

3. Jo Hamilton

jo hamilton studio 400x394 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

Jo Hamilton maakt die fantastische gehaakte portretten die je waarschijnlijk hebt gezien op het web. Een tijdje terug Work.Place liet haar in haar creatieve ruimte. Ik wilde het over te nemen voor een weekend! Wat een creatief georganiseerd Portland thuis.

jo hamilton studio home 400x400 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

4. Edie Eckman

edie eckman crafty home 400x268 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

edie eckman studio 400x597 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

Haak ontwerper en auteur Edie Eckman werd geïnterviewd door Crochetville over haar huis in 2010. Het ziet er zo gezellig voor mij en ik hou echt van een ruimte met veel ramen! Plus het heeft een grote tuin voor warme Virginia dagen.

outdoor space 400x268 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

5. Craftyminx

crafty home 400x266 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

Deze multi-Crafter's mooi creatieve studio in Oklahoma City werd gedeeld op Chickiedee's blog, want ik ben niet de enige die denkt dat het een inspirerende ruimte!

crochet home 400x266 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

Tussen haakjes, Chickiedee doet deze reizen met Q&Een elke zondag en andere crocheters (onlangs Twinkie Chan) Ook toonde geweldige creatieve ruimtes Ik zou graag terug te trekken om zo goed.

6. Een Bonus Space

urban outfitters crochet wall1 400x318 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

Deze is niet een huis, maar ik moest het toevoegen als een bonus, want het is zo'n geweldige werkruimte. Het maakt deel uit van de super creatieve en koele kijken hoofdkwartier van Urban Outfitters. Ik leerde over deze van een post over op Positief Haak een tijdje geleden. Misschien zouden ze me co-werk daar laten als ik ooit in het gebied. icon smile Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At

Wiens huis je zou willen om te verblijven als ze offerde hem als een creatieve retraite?

pinit fg en rect gray 28 Five Crafters Homes I Would Love To Have a Crochet Retreat At
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] favoriete plaats om deze maand te schrijven was 5 Crafters’ Huizen Ik zou graag terug te trekken naar waar ik keek naar de inspirerende sluwe huizen van vijf mensen die [...]

  2. [...] kon je een haak retraite in elke stad van de wereld, waar zou je [...]

  3. […] I also think it’s important to try to carve out a little niche of space for yourself that serves as a special crochet place in your home. It can be a whole craft studio […]

Vorige post:

Volgende post: