Genieten van Foreign Language Haak Blogs

door Kathryn op Oktober 23, 2012 · 2 reacties

in Buitenlandse Haak Blogs

Post image for Enjoying Foreign Language Crochet Blogs

I was recently interviewed about my crochet blog and crochet book over on the Crochet Cabana blog. I was asked several interesting and challenging questions that were really fun to answer. I thought I’d share an excerpt of the interview here about how I answered a question related to my love of foreign language crochet blogs.

Q: I noticed you have a section for blogs written in foreign languages. What will crocheters get from these sites if they don’t speak the language? Do you find that the translation sites do a good job of interpreting crochet terminology or are symbols or photos needed to get the most out of these sites?

“Ja, I love supporting crochet blogs from other countries for a variety of reasons. Allereerst, dit recht is in lijn met mijn doel om Haak Concupiscence een plaats die crocheters verbindt uit alle verschillende lagen van de bevolking, terwijl tegelijkertijd het opleiden van mensen over het werk dat ze misschien niet al kennen van in de haak gemeenschap. En ook, Ik geniet echt van het feit dat de haak zelf is onze gemeenschappelijke taal en overstijgt het werkelijke woord taal dat we elkaar mogen gebruiken.

Ik denk dat er iets van een leercurve bij de aanpak van projecten en patronen die op een blog in een andere taal. Ik gebruik Google Translate op mijn blogs, dus ik krijg een eenvoudige vertaling in het Engels, maar natuurlijk die vertaalprogramma's zijn niet altijd accuraat. Gelukkig, meest haak bloggers delen een heleboel foto's, vooral als ze het creëren van een tutorial, so it’s usually possible to figure out what they’re trying to share.

I think that even if you don’t work on the projects it’s fun to look at foreign language crochet blogs just to get inspiration from the things that you see there!”

Read the entire interview here.

pinit fg en rect gray 28 Enjoying Foreign Language Crochet Blogs
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
crochetcabana
crochetcabana like.author.displayName 1 Zoals

This was a great interview! Thanks for taking the time to share your thoughts with us. Sandie at Crochet Cabana

Trackbacks

  1. [...] Mijn Gedachten over Foreign Language Haak Blogs [...]

Vorige post:

Volgende post: