Maatschappelijk werker neemt de belangstelling voor Haak Saved My Life

door Kathryn op September 26, 2012 · 0 reacties

in Haak Gezondheid

Post image for Social Worker Takes Interest in Crochet Saved My Life

A little while ago I did a giveaway of my book Haak Saved My Life. The entry required doing a post about your interest in the book and one of the great responses come from One of a Kindness who used crochet to deal with stress when working as a social worker.

OOAK Excerpt

Here’s a little of what was said in that post:

I was working as a Social Worker in an HIV/AIDS clinic, so everyday was an overwhelming mess of paperwork & red tape just trying to make sure my clients were able to get what they needed to stay healthy. Having something, however small, completely within my control & that I could reliably make progress on each day was a welcome addition to my life.

Read the full post here.

Crochet For Caregivers

This post by OOAK highlights something that I think is really important, namelijk dat verzorgers van alle soorten (professionele of geliefden zorgen voor anderen) moeten altijd doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat ze op hun eigen gezondste. Dit is de enige manier waarop we kunnen gezond en sterk genoeg zijn om anderen te helpen. Ik geloof haak is een geweldige manier om tijd te nemen voor jezelf, verjongen uw energie, houd je gevoel van eigenwaarde en het verbeteren van uw kwaliteit van leven, zodat je anderen kunt helpen.

Lees meer over haken voor zorgverleners.

Andere Professionals Ondersteunend Haak Saved My Life

Het maakt me gelukkig echt wanneer dit boek krijgt de aandacht en steun van professionals, waaronder maatschappelijk werkers, artsen, therapeuten en docenten. Ik heb veel werk in het onderzoek om ervoor te zorgen dat dit boek was behulpzaam bij veel verschillende instellingen en het is leuk om te zien dat anderen genieten van dat.

Lees meer over andere professionals die het boek hebben aanbevolen.

pinit fg en rect gray 28 Social Worker Takes Interest in Crochet Saved My Life
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: