Interview Uittreksel: Mijn Geschiedenis van Leren Haak Door Depressie

door Kathryn op September 19, 2012 · 6 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for Interview Excerpt: My History of Learning to Crochet Through Depression

Zeven Alive deed onlangs een herziening van mijn nieuwe boek, Haak Saved My Life Interview Excerpt: My History of Learning to Crochet Through Depression, en omvatte een auteur interview met mij. Ik dacht dat ik een stukje uit dat interview dat een beetje over hoe ik kwam om te haken als een healing instrument voor depressie die een kern verhaal in het boek legt delen.

Zeven Alive gestelde:

“Wanneer en van wie heb je leren haken? Als u niet had geweten hoe om te haken voordat denk je dat je zou hebben gedacht zich te wenden tot het tijdens uw diepe depressie?”
Ik antwoordde:
“Ik oorspronkelijk geleerd om de basis-keten Haak van mijn moeder toen ik een kind was. Ik kwam niet meer haken totdat ik was diep in het midden van depressie in mijn midden twintig. Op het moment probeerde ik al het advies dat ik kon voor genezing en ik zou ergens langs de weg gehoord dat wat je moest doen als een volwassene is wat je leuk om te doen als een kind. Ik probeerde terug te denken en ik kon me herinneren dat ik altijd gebruikt om vriendschap armbanden maken. Om een ​​of andere reden, haak kwam voor de geest en ik besloten om te proberen dat.

Ik heb eigenlijk vroeg mijn moeder om me weer te leren, maar geen van ons kon achterhalen hoe dit te doen met behulp van de informatie in haar oude gehaakte tijdschriften. Uiteindelijk heb ik meestal opnieuw leren mezelf behulp haak boeken kids '. Ik heb gebruik van YouTube-video's naar de basis lus naar beneden te krijgen, maar na dat ik vond boeken werkte beter voor mij.

Dus, voor mij, Ik draaide me om te haken in deze tijd, want het was vergelijkbaar met ambachten ik genoten als een kind. Als lezers zullen leren in het boek, Ik heb geprobeerd tientallen verschillende dingen voor mij interesseren tijdens mijn depressie van danslessen tot business classes en niets echt vast zit. Haak werkte want het was creatief, maar eenvoudig en betaalbaar.”
U kunt de volledige recensie te lezen en interview hier. In het interview heb ik ook antwoord geven op de vraag over welk verhaal de andere vrouw in het boek dat ik resoneerde met de meeste. Sneak-peek: het is Laurie van Haak Liberation Front.

Vraagt ​​u zich af wie het kind is in de foto aan de bovenkant van de post? Dat ben ik toen ik klein was! Ik dacht dat het een leuk ding om te delen.
pinit fg en rect gray 28 Interview Excerpt: My History of Learning to Crochet Through Depression
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Onlangs las Interview Uittreksel: Mijn Geschiedenis van Leren Haak Through Depressie door Kathryn uit de haak begeerlijkheid blog. Zoals ik lees ik zag vele manieren die mijn leven is vergelijkbaar. Ik heb [...]

  2. [...] Interview met Seven Alive of voorlezen van een fragment [...]

  3. [...] Tangle met Tami had een blogpost die ik opgemerkt omdat het eigenlijk genoemd een van mijn posts over haken voor depressie. Tami gelede haar eigen strijd als ze ging door een heel moeilijke tijd. Hier zijn vijf [...]

  4. [...] te doen terwijl u TV kijkt. Deze is niet een nieuw idee voor mij. In werkelijkheid, toen ik te maken had met mijn eigen depressie ik gebruikt om er gewoon zitten en kijken uur na uur van misdaad drama tv-shows. Deze verhoogde mijn [...]

  5. [...] Mijn eigen depressie heeft een levenslange probleem geweest en omdat het is geholpen door medicijnen moet ik aannemen dat het ten minste gedeeltelijk chemische. Maar de ergste periode van het dat ik door was voor een deel veroorzaakt door een zeer moeilijke breuk. Dit is iets anders crocheters met een depressie hebben ook gedeeld. Bij voorbeeld, Jen van Pursuit of Sassiness legt uit hoe een onverwachte heartwrenching breuk in 2009 stuurde haar in een periode van depressie en ze bracht die hele winter haken om zichzelf te krijgen door deze moeilijke tijd. [...]

  6. [...] Interview met Seven Alive of voorlezen van een fragment [...]

Vorige post:

Volgende post: