Hands-On Helpt: Gast Bericht Uittreksel

door Kathryn op September 11, 2012 · 0 reacties

in Haak Gezondheid

Post image for Hands-On Helps: Guest Post Excerpt

Ik deed onlangs een gast plaatsen over bij de TooDepressed blog. De post wordt genoemd verminderen Depressie met Hands-On Crafting en uiteraard raakt op een aantal van de dingen die ik hier heb gedekt op deze blog en wat ik het over in mijn boek, Haak Saved My Life.

Ik dacht dat ik een fragment uit die post hier delen; Het gaat over hoe haak hielp me in het midden van mijn eigen diepe depressie.

“Gedurende deze tijd van mijn leven was ik huilen om uren per dag, zonder aanwijsbare reden, en hoewel mijn garen was vaak nat van het zoute depressie er waren ook hele minuten van de tijd toen ik zo gericht op het trekken van een lus op aan de andere dat ik zou stoppen met huilen zou zijn. Mijn ademhaling zou vertragen tot een normaal tempo. My head would stop whirling with anxiety for a brief time. It happened slowly, through a minute here and a minute there of reprieve. Depression is so constant. Those minutes provided my brain with important rest and rejuvenation. It started to heal. I was soothed. I was buoyed. I was improved. Slowly and steadily, my daily quality of life was enhanced. Elke dag, I could practice my new craft. I could learn a new skill, create something out of nothing, get a boost of much-needed self-esteem. I could get better, one loop of yarn at a time.

Read the whole guest post here. It talks about why hands-on activities are healing and suggests some hobbies for men and women that have some of the same health benefits as crochet.

 

pinit fg en rect gray 28 Hands On Helps: Guest Post Excerpt
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: