Proberen Haak met Mizuhiki Paper Cords

door Kathryn op September 28, 2012 · 0 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for Attempting to Crochet with Mizuhiki Paper Cords

Ik ben in het proces van decluttering mijn huis. Een van de dingen die ik in mijn ambachtelijke vak was een set van Mizuhiki papier koorden die ik in Japantown had gekocht dan een jaar geleden. Ik heb nooit echt geweten wat te doen met hen. Ik dacht dat ik zou gaan zitten en proberen haken met hen. Het heeft niet echt werken, maar ik vond het een interessant experiment en ik zou graag zien dat iemand anders te proberen het.

Mizuhiki Paper Cords

mizuhiki paper Attempting to Crochet with Mizuhiki Paper Cords

Ik woon in de buurt Japantown van San Francisco waar sprake is van een echt schattig origami / papier winkel. Ik ga er niet vaak, maar als ik heb naar binnen zie ik een heleboel mooie dingen die ik wil uitproberen. Een tijdje terug heb ik besloten om drie sets van Mizuhiki papier snoeren krijgen (in wintertaling, zilver en zwart). Deze papieren kabels worden gebruikt voor het maken van sieraden.

Mizuhiki papier is gemaakt van rijstpapier of washi dat is al goed gedraaid en vervolgens gesteven. Het wordt echt stijf zodat het functioneert bijna als plastic of draad. Dit document is gebruikt om een ​​verscheidenheid van symbolische items te maken in de tijd, maar in de moderne tijd is het meestal gebruikt om sieraden te maken. De beschrijving in de origami winkel zegt dat het is als een Japanse vorm van macrame, die me interesseerde.

Ik wilde proberen om een ​​aantal sieraden te maken met behulp van de aanwijzingen die met mijn papieren kwam. Echter, de instructies waren tekeningen alleen, zonder woorden, en ik ben slecht in het begrijpen van beeld op basis instructies. Ik gaf op het vrij snel, Ik geef toe. Ik ga proberen om wat informatie online te vinden en probeer het opnieuw, maar ik kreeg nooit rond aan het.

Haak Poging

crochet paper cord Attempting to Crochet with Mizuhiki Paper Cords

Na decluttering deze laatste keer dat ik rond besloten dat ik nodig had om ofwel gebruik maken van de Mizuhiki snoer of doneren aan de ambachtelijke kringloopwinkel. Ik besloot om te kijken of ik kon haken bij het.

De feitelijke handeling van het haken met het papier koord was makkelijk. Het functioneert als een dikke haak draad of een lichte draad. Ik speelde rond met verschillende haken (alle aluminium Boyes in verschillende maten) en voor mij de E grootte was de beste.

crocheted cord Attempting to Crochet with Mizuhiki Paper Cords

Het probleem kwam omdat het papier snoeren zijn zo kort. Ik kon een goede manier om een ​​aansluiten op de volgende niet vinden. Dus hoewel ik was in staat om een ​​enkel koord gemakkelijk haken, Ik kon niet echt iets te maken met een enkel koord. En aangezien ik een goede manier om de koorden elkaar verbinden niet kon vinden, Ik kon niet echt achterhalen wat te doen met dit soort papier haak.

crochet chain bracelets Attempting to Crochet with Mizuhiki Paper Cords

Het enige wat ik kon doen was te kort haak kettingen en vervolgens wind ze samen aan de uiteinden om armbanden te maken. Dat was een soort van een leuk project.

Any Ideas?

japanese paper cord Attempting to Crochet with Mizuhiki Paper Cords

Ik zou graag willen weten of iemand anders ooit heeft geprobeerd haak met Mizuhiki papier. Ik wed dat er mensen zijn die zijn meer geslepen en innovatiever dan ik ben en wie staat om uit een slimme manier om langere kabels te maken zou zijn en haak mooie items uit hen. Als u nog ideeën, Ik zou ze graag horen!

pinit fg en rect gray 28 Attempting to Crochet with Mizuhiki Paper Cords
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: