5 Redenen Haak is een grote Craft voor Ziekenhuizen

door Kathryn op September 21, 2012 · 0 reacties

in Haak Gezondheid

Post image for 5 Reasons Crochet is a Great Craft for Hospitals

Als ik onbeperkte middelen en macht om te veranderen hoe de ziekenhuizen werken zijn er veel dingen die ik anders zou doen. Ik zou het zo maken dat de kwaliteit van de zorg was niet zo nauw verbonden met inkomen. Ik zou het zo maken dat patiënten hadden altijd toegang tot de meest up-to-date informatie voor het maken van beslissingen over hun eigen zorg. En ik zou een haak kamer / programma in elk ziekenhuis te vestigen in het land.

Natuurlijk, dit is geen ideale wereld en ik betwijfel of ik ooit zal zijn in een positie om die veranderingen tot stand komen. Maar dat laatste, aanbieden haak in ziekenhuizen, is niet zo vergezocht. Sommige ziekenhuizen hebben al gehaakte programma's en natuurlijk individuele patiënten kan er altijd voor kiezen om haak projecten met hen naar het ziekenhuis te brengen.

Hier zijn vijf grote redenen waarom ik denk dat de ziekenhuizen moeten haken programma's:

  1. Haak is super kalmerend. Het verlaagt de bloeddruk en vermindert de angst. Ik ben altijd bang in het ziekenhuis, of ik ben een patiënt of ik wacht op iemand anders. Kalm patiënten en voorvechters voor de patiënten maken het hele ziekenhuis ervaring beter voor alle betrokkenen. Als bonus, de repetitieve ambacht van haak waarschijnlijk releases serotonine, die fungeert als een natuurlijke pijnstiller en natuurlijke anti-depressivum en die ervoor zorgt dat patiënten kalm en gelukkig, ook.
  2. Haak is een gemakkelijk draagbaar ambacht. Veel andere ambachten kan zo ook kalmerend en rustgevend, maar niet alle ambachten zijn zo draagbaar als haak. U hoeft niet een grote zak van de leveringen voor de gehaakte nodig; kunt u een enkele haak en een enkele streng van garen te gebruiken om iets te maken. Haak zal niet in de weg.
  3. Haak is een ambacht dat kan worden neergezet en weer opgehaald op elk gewenst moment. This isn’t the case with all needlecrafting but crochet allows you to stop in the middle of a row or project without risking ruining the project. Put in a stitch marker if you need one or even just make a loose knot in your work that you can undo when you’re ready to resume crocheting. This is important because there are so many times in a hospital when you may need to put down your crochet work. The doctor may come in and need to talk to you. You may need to move to another room for x-rays or exams. You may get sick or tired and need to pause or nap.
  4. Haak vergemakkelijkt therapie. In sommige gevallen is ziekenhuisopname ook individuele of groepstherapie (psychische of fysieke therapie). Haak is nuttig bij de behandeling van allerlei.
  5. Crochet can be such a positive experience. Hospitals can be depressing places. Als u voor een verblijf in een ziekenhuis voor dagen of zelfs weken op een moment dan is het leuk om te kunnen om iets positiefs te doen terwijl je er bent. U kunt zitten en haak met de mensen die komen bij u langs en het geeft je een kans om gewoon bij elkaar en richten zich niet op ziekte voor een tijdje. Mensen kunnen leren om snel te haken, zodat u kunt genieten van de ambachtelijke met anderen, zelfs als ze niet weten hoe ze nog haken. Als je alleen bent, je kunt haken voor anderen om een ​​gevoel van verbinding in plaats van eenzaamheid houden tijdens uw verblijf in het ziekenhuis.

Heb je mijn gast post vorige maand op Crochetoholic's blog: Waarom Elk ziekenhuis moet een Crafting Program?

pinit fg en rect gray 28 5 Reasons Crochet is a Great Craft for Hospitals
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: