4 Redenen Haak Geholpen Een persoon met OCD

door Kathryn op September 20, 2012 · 0 reacties

in Haak Gezondheid

Post image for 4 Reasons Crochet Helped One Person with OCD

Een van de hoofdstukken die ik in Haak Saved My Life is hoe haak mensen die te maken hebben met een obsessieve compulsieve stoornis kan helpen (OCD). Ik ga door veel van de daarmee gepaard gaande voordelen van de haak, maar zou het niet logischer om het van iemand die er is geweest horen? Dat is waarom ik was opgewonden om een ​​post over het boek onlangs te zien op de Mad Whimsy blog delen de echte persoonlijke ervaring van het gebruik haak om te helpen met de aandoening.

Mad Whimsy's Health

Mad Whimsy legt in de post:

“Ik heb geleefd met waxen-en-afnemende depressie, angststoornissen, en altijd aanwezige OCD sinds ik een tiener, te beginnen in ruwweg 1985. De meeste van de tijd die psychische problemen zijn in de slaapstand maar ze altijd opnieuw, vaak samenvalt met periodes van wat ik noem Bad Head Days: Dat zijn dagen die ofwel ik migraining of de altijd aanwezige occipitale neuralgie hoofdpijn is niet te negeren en onbehandelbaar.”

4 Manieren Haak Geholpen

Mad Whimsy praat veel over de vele redenen dat was logisch haken als een helende hulpmiddel voor haar. Ik hoop dat u zult lezen haar volledige bericht om alles te leren over het maar ik heb getrokken uit vier belangrijke redenen om hier te benadrukken:

  1. “Tellen steken + onzichtbare patronen die met handen twirling en vlieger door de lucht = een heel gelukkig activiteit voor een met OCD.”
  2. “Velen van ons met OCS ook als repeterende bewegingen en haak biedt vele soorten van herhaling.”
  3. “Het is makkelijk voor een dwalende geest om te verdwalen in de bewegingen van de steken en het gevoel van het garen glipt door de vingers op dezelfde manier een duizend keer per uur.”
  4. “Ik was niet creatief sappig genoeg om dingen te maken uit dunne lucht, maar iets was jeuk aan de achterkant van mijn hoofd te maken iets. Dus haak, met zijn schijnbaar exacte instructies, kon vertellen me stap voor stap hoe om iets te maken zonder mijn om een ​​creatieve spier die had alle-maar verschraalde door gebrek aan gebruik flex.”

Ik vond vooral dat laatste punt. Haak biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit als je je voelt alsof je zelf-expressief, maar het biedt ook makkelijk te volgen patronen die het mogelijk maken om nog iets te maken als je niet het gevoel creatief helemaal. Dit is handig voor mensen die gedurende een braak periode, ongeacht of ze te maken hebben met zaken als OCD of depressie.

Het houden van de handen bezig

Mad Whimsy dit probleem niet specifiek genoemd, maar ik wilde wijzen dat gehaakte ook een geweldige manier om de handen bezig kunnen zijn, dat is nuttig voor vele symptomen van OCD. Veel mensen met OCS (maar niet alle, natuurlijk) bezighouden met destructieve fysieke gewoonten zoals haren trekken, huid picking, spijker bitting, overmatig handen wassen, etc.. Activiteiten zoals haak kan de handen bezig te houden terwijl het individu werkt op het stoppen van die gedragingen.

pinit fg en rect gray 28 4 Reasons Crochet Helped One Person with OCD
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: